BEKLENEN AYRILIK GERÇEKLEŞİYOR

Tetiş Yapı Elazığspor'da, Boluspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yollar ayrılıyor

BEKLENEN AYRILIK GERÇEKLEŞİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da, Boluspor yenilgisi sonrası hareketli saatler yaşanıyor. Son olarak ligin 30. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Boluspor’a 2-0 mağlup olan Bordo-Beyazlı ekipte, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yolların ayrılması kararlaştırıldı.

Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, ayrılığın kesin olduğunu belirterek, karşılıklı anlaşarak bu karara vardıklarını söyledi. Çarşamba günü Elazığ’a geleceğini ve yönetimle alacaklarını kararlaştırarak yollarını ayıracağını söyleyen Kalpar, “Kimseye kırgınlığım, dargınlığım yok. Profesyonel futbolda böyle şeyler var. Çarşamba günü gelip konuşup yollarımızı ayıracağız” dedi.

 

KALPAR’IN ELAZIĞSPOR KARNESİ

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un başına Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın gönderilmesinin ardından göreve getirilen tecrübeli teknik adam, deplasmanda oynanan G. Manisaspor maçıyla göreve başladı. Elazığspor’un başında toplam 19 maça çıkan Hüseyin Kalpar; 7 mağlubiyet, 7 beraberlik alırken, 5 kez de sahadan galibiyetle ayrıldı.

DÜMENİN BAŞINA SÜRMELİ GEÇECEK

Bordo-Beyazlı ekibimizde Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yolların ayrılmasının ardından kalan 4 haftalık süreçte yardımcı antrenör Muammer Sürmeli ile yola devam edileceği belirtildi. Kalan 4 haftalık süreçte yeni bir hocayla yola devam etmeyi düşünmeyen Bordo-Beyazlı yönetim, takımı Elazığlı çalıştırıcı Muammer Sürmeli’ye emanet edecek.