BBP Elazığ Milletvekili Adaylarından Hakimiyet'e Ziyaret

Başak Meral Gündüz/Büyük Birlik Partisi Elazığ Milletvekili adayları Ömer Ertan ve Hatice Geyik, Elazığ Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

BBP Elazığ  Milletvekili Adaylarından Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Ömer Ertan ve Hatice Geyik,14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 

Ertan yaptığı açıklamada,“Elazığ’daki medya kuruluşlarımızın Büyük Partisine ayrı bir sempatisi var. Çok fazla maddi gücümüzün olmamasından dolayı bizleri hiçbir zaman ikinci plana tutmadılar. Bundan dolayı çok teşekkür ederiz. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu dönemde bizlere düşen en büyük görev, cumhur ittifakımızın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı birinci turda kazandırmaktır.Buradan tüm seçmenlere seslenelim;kullanacağız oyu düşünerek kullanmalarını istiyoruz.Daha sonra da 30 yıllık bir geçmişi olan Büyük Birlik Partisinin ilk defa seçime barajsız girmesi çok büyük avantajdır.”dedi. 

Ömer Ertan,“Geçen seçimlerde ve bu seçimlerde herkesin gönlündeki parti Büyük Birlik Partisi ama diye bir kelimeleri vardı.  Seçimde oyumuzu veririz ama barajı aşamazsınız korkusu vardı. Bu seçimde baraj olmadığı için herkesin gönlündeki partiye bir defa da olsa oy vermesini istiyoruz.Elazığ’da gerçekten Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bırakmış olduğu  bir emanet var. Onun çizgisinde  arkadaşları ve  kardeşleri olarak  ilerlediğimiz için çok büyük bir ilgi var. Baraj korkusu olmadığı için daha rahatız. Geçmiş seçimlere göre yüksek bir oy olacağımızı düşünüyoruz.”dedi.