Batı Kitap Cafe Açıldı !

Elazığ kırtasiye sektörünün öncü firmalarından Batı Kitap Kırtasiye, kitap cafe konseptiyle  Elazığ'da bir ilk olan 3

Batı Kitap  Cafe Açıldı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ kırtasiye sektörünün öncü firmalarından Batı Kitap Kırtasiye, kitap cafe konseptiyle  Elazığ’da bir ilk olan 3. şubesini yoğun bir katılımla hizmete açtı. İl müftüsü Yusuf SARIKAYA’nın yaptığı dua sonrasında mağazanın açılış kurdelesini Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU, Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder AÇIKKAPI, Ak Parti İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE,ETSO Başkanı İdris ALAN, Elazığ Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Cemil ERDEM  kesti.

Mağazanın açılış konuşmasını  yapan Batı Kitap Kırtasiye Yön. Kur. Başkanı Hanefi BATI, sosyal statülerin hiçbir önemi olmadığını belirterek “ Adınızın  başına getirilen hiçbir ünvanın önemi yoktur. Önemli olan yaptığınız işi hakkıyla yerine getirmenizdir. Bana göre bu vatanı en çok seven yaptığı işi hakkıyla yapandır. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Kitap cafe konseptini ilk olarak Elazığ  tanıştıracak olan Batı Kitap Kırtasiye’nin Çayda Çıra şubesinde vatandaşlar bir kafede oturmanın rahatlığıyla bir yandan soğuk-sıcak içeceklerini yudumlarken diğer yandan almak istedikleri kitapları inceleme fırsatı bulacaklar.