Başkanlar Sinop'ta buluşuyor

Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu(TGK)'nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı 2-5 Mayıs'ta Sinop'ta gerçekleşecek. Toplantıya katılacak olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, bu toplantıların gazetecilerin sorunlarını dile getirmek adına çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkanlar Sinop'ta buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en üst çatı medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)’nun 17. Başkanlar Kurulu Toplantısı Ordu’da gerçekleştirilmiş ve toplantıda basının sorunları ve çözüm yolları üzerinde durulmuştu. Yapılan toplantıda ayrıca TGK’nın, 18. Başkanlar Kurulu toplantısının Sinop’ta yapılmasına karar verilmişti.

BASIN ETİK KURALLARI VE BASINDA ÇOĞULCULUK ÇALIŞTAYI DA YAPILACAK

Sinop’ta gerçekleşecek olan toplantıya TGK üyesi olan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliği yapacak. Sinop’ta gerçekleşecek toplantıda diğer toplantılardan farklı olarak Basın Etik Kuralları ve Basında Çoğulculuk Çalıştayının da yapılacağını aktaran Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem toplantıya dair yaptığı açıklamada “8 federasyon başkan ve yönetimi ile 81 il Cemiyetlerinden yaklaşık 200 meslektaşımız ile birlikte 2-5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 18. Başkanlar Kurulu Toplantımız Sinop’ta gerçekleşecek. Basının sorunlarının tartışılıp çözümlerinin masaya yatırılacağı toplantının verimli geçeceği inancındayım. Bu tür etkinlikler, meslektaşlarımın sorunlarını dile getirmek ve duyurmak adına çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.