Başkan Yıldırım'dan Sitem!

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, muhalefet parti başkanlarına sitemde buldundu. 

Başkan Yıldırım'dan Sitem!

 

Ak Parti İl Başkanı Yıldırım sosyal medya hesabından sitem içerikli bir paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşımda Yıldırım:

"Sussak olmuyor, susmasak olmaz!

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini kaybeden ve vatandaştan ret oyu alan bazı muhalefet partilerinin il başkanları, şehrimiz için gecesini gündüzüne katan milletvekillerimize yaptığımız anlamsız eleştirileri üzülerek takip ediyorum.

Seçildiği günden itibaren şehrimizin her noktasında vatandaşlarımızla buluşan, sorunların tespiti ve çözümü için hem Elazığ'da hem de Ankara'da yoğun mesai harcayan milletvekillerimizin kamu kurumlarından bilgi almasından, aldığı bilgiyi kamuoyuyla paylaşmasından daha doğal ne olabilir?

Seçim kaybetmeyi hazmedemeyen bir muhalefet anlayışının gördüğü her şeyi eleştiri malzemesi yapması kendisine de mensubu olduğu partiye de şehrimize de fayda sağlamaz.

"Vatandaşlarımız bize neden oy vermiyor" diyerek kendini sorgulamak yerine iktidar milletvekillerini eleştirmek boş zaman kaydından başka bir şey değildir.Başkan Yıldırım'dan Sitem!

Bu zihniyetle devam ettiğiniz sürece vatandaşlarımız size iktidar yüzü göstermez. Size tavsiyem şudur. Önünüze gelen her bilgiden sonra alelacele sırf gündemde kalmak için açıklama yapmak yerine kurulduğu günden itibaren girdiği her seçimden zaferle ayrılan AK Parti'yi ve yönetim anlayışını takip edin." İfadelerine yer verdi.