Başkan Yıldırım'dan Kınama Mesajı

14 Mayıs seçimlerinde, deprem bölgesinden Ak Parti'ye büyük oranda oy verilmesi sosyal medyada tepkiye neden olmuş, bazı sosyal medya kullanıcıları 'haram olsun, hak ettiğinizi buldunuz, deprem size müstehaktır' şeklinde bir takım kendini bilmez yorumlarda bulunmuştu. Bunun üzerine Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım sosyal medya hesabından bir kınama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım'dan Kınama Mesajı

Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın "Acının Siyaseti Olmaz" başlıklı mesajı şu şekilde:

"Hakkını sandıkta arayanların yoğun olduğu bir seçim olması bizlerin geleceğe umutla bakmasına sebep olmuştur. Fakat seçim sonuçları açıklandığından bu yana sosyal medyada, özellikle deprem bölgesinde aldığımız oylar için bölge halkımıza yapılan çirkin ve nefret söylemleri bizleri derinden üzmektedir. 

Unutmamalıyız ki, acının siyasi görüsü olmaz. Bu nefret söylemleri yapanları vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyorum. Yaşanan asrın felaketi ardından yaralar sarılmaya başlamışken, yeni yaralan açmamak vakur bir duruştur. Birliğimize zarar verecek söylemlerden uzak durmalı ve empati yapmalıyız. Bu konuda vatandaşlarımızı hassas olmaya davet ediyor, nefret dışı söylemleri yapanları kınıyorum."