Başkan Yıldırım'dan Elazığspor'a kutlama mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, son hafta evinde seyircisiz oynadığı maçta rakibini mağlup ederek ligde kalmayı başaran Elazığspor'un teknik heyet ve yöneticilerini tebrik etti.

Başkan Yıldırım'dan Elazığspor'a kutlama mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor'un uzun haftalar kümede kalma savaşı verdiğini anımsatan Başkan Yıldırım, "Takdire şayan bu mücadelenin kahramanlarını gönülden kutluyorum." dedi.

Başkan Yıldırım mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi; "TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor, son hafta maçında Fatsa Belediyespor’u yenerek ligde kalmayı garantiledi. Elazığ'ımızın en önemli marka değeri olan çocukluk aşkımız Elazığspor'umuzun bulunduğu durumdan çıkabilmesi için başlatılan kampanyalara ve organizasyonlara mümkün olduğunca katkı sunmaya çalıştık. Uzun yıllar yöneticiliğini yaptığım ve onlarca yıldır üyeliğim bulunan şanlı Elazığspor'umuz için şahsım ve temsil ettiğim siyasi kimlik adına üzerime düşen ne varsa yapmaya çalıştım, bundan sonra da bu desteğimiz devam edecek. El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tarihi çınarımızı hep birlikte ayağa kaldıracağımıza tüm kalbimle inanıyor, kümede kalma mücadelesinde emeği olan Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları’na, futbolcularımıza, teknik heyete ve cefakar Elazığspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum."