BAŞKAN YANILMAZ'DAN KÜLTÜR PARK PERSONELİNE SERTİFİKA

Elazığ Belediyesi'nin vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilmesi amacıyla Kültür Park personeline yönelik olarak düzenlediği  'Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili' eğitim programına katıla

BAŞKAN YANILMAZ'DAN KÜLTÜR PARK PERSONELİNE SERTİFİKA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verilmesi amacıyla Kültür Park personeline yönelik olarak düzenlediği  “Etkili İletişim Stratejileri ve Beden Dili” eğitim programına katılarak ‘Kişisel gelişim, diksiyon ve vücut dili’ eğitimleri alan personellere sertifikaları verildi.

Kültür Park Mamurat-ül Aziz salonunda gerçekleşen sertifika törenine, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, EBUAŞ Genel Müdürü Fahri Canpolat, Kişisel Gelişim Uzmanı Şebnem Bıçak, Kültür Park İşletme Müdürü Yaşar Kara ve çok sayıda personel katıldı.

Kültür Park’a ziyarete gelen misafirlere karşı daha kaliteli ve güler yüzlü hizmet verilmesinin amaçlandığı ve bu doğrultuda eğitimlerini alarak semineri başarıyla tamamlayan personellere sertifikalarını Başkan Yanılmaz takdim etti.

Başkan Yanılmaz, törende yaptığı konuşmada Kültür Park’ın Elazığ’ın tanıtımında çok büyük bir paya sahip olduğunu ve gelen ziyaretçilere karşı sergilediğimiz davranış şeklinin de Elâzığ’ımızı yansıttığını vurguladı. Özellikle il dışından gelen ziyaretçilerle doğru iletişim teknikleri kullanarak hizmet edilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, Kültür Park’ın şehrin nabzının attığı bir merkez olduğunu ve burada çalışan personelinde ziyaretçiler üzerinde olumlu etki bırakmak sorumluluğuyla hizmet etmeleri gerektiğini söyledi.