Başkan Toraman'dan Yarıyıl Tatili Uyarısı

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, yarıyıl tatilinin başlamasıyla seyahate çıkacak sürücülerin dikkatli olması gerektiğini belirterek, uyarılarda bulundu.

Başkan Toraman'dan Yarıyıl Tatili Uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman,  yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte tatile çıkacak olan ailelere uyarılarda bulundu.
Başkan Toraman: “ticari faaliyet gösteren esnaflarımızın ve özel araçla yola çıkacak sürücülerin yeteri kadar uyuması ve alkol almaması gerekiyor. Kışlık bakımları yaptırmaları ve trafik yoğunluğunun az olduğu yerleri tercih etmeleri, yolculuk sırasında ağır ve yağlı yiyeceklerden kaçınmaları gerekli. Mutlaka çocuklar için çocuk koltuğu ve emniyet kemeri kullanılmalı. Direksiyon başında cep telefonunu kesinlikle kullanmamaları gerekiyor.” Dedi.
Toraman,  yarı yıl tatilinin hayırlı olmasını dileyerek, yarı yıl tatilinde de esnafların yanında olacaklarını söyledi. Toraman, 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulların giriş ve çıkış saatleri konusunda sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.
Başkan Toraman: “2022 2023 eğitim öğretim yılının öğrenci ve velilerimize tekrar hayırlı ve kazasız belasız başlamalarını istiyorum. Biz bunları yaparken hep esnaflarımızın yanında olduk bu eğitim yılında saatlerle ilgili çok sıkıntı çektik. Bunun giderilmesi için tekrar taleplerimiz olacak. Bu konuyla ilgili ciddi çalışmalarımız oldu ancak net sonuçlar alamadık. Bununla ilgili her yere talepte bulunduk. Ancak cevap alamadık. İnşallah hayırlısı olur.” dedi.