Başkan Soysal: Yürekten Destekliyoruz

Ülkü-Tek Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Maden konusunda oluşacak ortak akıl ve dayanışmayı yürekten desteklediklerini söyledi.

Başkan Soysal: Yürekten Destekliyoruz

Ülkü-Tek Elazığ Şube Başkanı Süleyman Soysal, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in Maden konusunda önemli bir çağrı yaptığını ve Elazığ Milletvekilleri ile STK’larının bu çağrıya destek vermesinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Başkan Soysal: Yürekten Destekliyoruz

Başkan Soysal açıklamasında: “Maden ilçemizde özel bir firma tarafından madencilik faaliyetleri neticesinde biriken hafriyat, heyelan riski yaratmış olup gelinen noktada Maden ilçemizin kaderine terk edilmesi istenmektedir.

Geçmiş dönem başkanımız Sayın Turan Yıldız Başkanlığında Ülkü-Tek Elazığ Şubesi olarak  2019 yılında heyelan riski üzerine hazırladığımız ‘’Afet Riskinin Ortadan Kaldırılması ve Kentsel Dönüşüm Raporu’’ dönemin MHP Elazığ İl Başkanı Sayın Semih Işıkver aracılığı ile ilgili kurumlara sunulmuş ve firma marifetiyle biriken hafriyatın kaldırılması, Maden ilçemizin yerinde dönüştürülmesi gerektiği dile getirilmiştir.

Hemşehrilerimiz uzun bir dönemden bu yana yaşamış oldukları mağduriyetten dolayı çözüm beklemekte; siyaset kurumları tarafından seçim kampanyasında Maden ilçemiz ve hemşehrilerimize verilen sözlerin tutulması gerekmektedir.

Maden ilçemizin kaderine terk edilmemesi için;

MHP Elazığ Milletvekili Sayın Semih Işıkver konunun hassasiyetine İl Başkanlığından bu yana defaatle dikkat çekmiş olup siyaset üstü olan bu hususta tekrar ilimiz siyasetini Maden için birlikte ortak paydada buluşmaya davet etmiştir.

Bu daveti destekleyen İlimiz Milletvekillerine ve STK temsilcilerimize teşekkür ediyor,

Ülkü-Tek Elazığ Şubesi olarak yürekten destekliyoruz..” ifadelerine yer verdi.”