Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları da Unutmadı

Yeni dönemde emekli vatandaşları da ihmal etmeyecek olan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında başta emekliler olmak üzere vatandaşların dinlenebilecekleri, kaliteli vakit geçirebileceği, geleneksel mimariyle uyumlu Emektar Kahvehaneleri projesini ve hayatlarını tek başına idame etmekte zorlanan büyüklerimiz için ise Elazığ Belediyesi Huzurevi projesini yatırıma dönüştürecek.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları da Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni dönemde de eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi ile marka yatırımları hayata geçirecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında yaşlı ve emeklileri de unutmadı.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları Da Unutmadı

EMEKLİ VATANDAŞLAR İÇİN EMEKTAR KAHVEHANELERİ HİZMET VERECEK

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları ustalık döneminde, Elazığ’ın farklı bölgelerinde, başta emekliler olmak üzere vatandaşların dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri, gazete ve kitap okuyabilecekleri, kaliteli vakit geçirebileceği, işletmesi Elazığ Belediyesi’ne ait geleneksel mimariyle uyumlu Emektar Kahvehaneleri hayata geçirilecek.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları Da Unutmadı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, BÜYÜKLERİMİZ İÇİN ELAZIĞ BELEDİYESİ HUZUREVİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEK

Başkan Şerifoğulları, hayatlarını tek başına idame etmekte zorlanan büyüklerimiz için ise Elazığ Belediyesi Huzurevi projesini yatırıma dönüştürmeyi hedefliyor. Huzurevi Projesi Doğukent Mahallesi’nde inşa edilecek ve büyüklerimizin yaşamlarını mutlu, huzurlu ve modern bir ortamda geçirmelerine imkân sağlanacak.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları Da Unutmadı

HALK EKMEK ÜRETİM TESİSİ İSTİHDAMA DA KATKI SAĞLAYACAK

Şahin Şerifoğulları, vatandaşların ekonomik olarak uygun, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda istihdama katkı sağlamak için Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'ni kuracak. Tesislerde, çölyak hastalarını da ihmal etmeyerek glütensiz ekmek üretimi de gerçekleştirilecek. Tesislerde üretilecek ekmekler, satış büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları Da Unutmadı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

Elazığ Belediyesi Sosyal Kart projesi de yeni dönemde hayata geçirilecek. Bugüne kadar Hayır Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca sağlanan desteklere ek olarak Ramazan ve Kurban Bayramı başta olmak üzere yılda en az dört kez belirli periyotlarla, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi destekte bulunulacak.

Başkan Şerifoğulları, Yaşlı ve Emekli Vatandaşları Da Unutmadı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLERİ DE İHMAL ETMEDİ

Yaşlı ve emekliler için önemli projeleri hayata geçirecek olan Başkan Şerifoğulları, gençleri de ihmal etmedi. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere gençlere hizmet verecek Gençlik Lokantası’nı Fethi Sekin Mesire Alanı bölgesinde inşa etmeye hazırlanıyor. Gençlik Lokantalarıyla gençlerin bütçelerine uygun, sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri sağlanacak.