Başkan Şerifoğulları'ndan Personele Anlamlı Jest

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kar ile mücadelede görevli personellere büyük bir jest yaparak 500 TL ikramiye verileceğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Personele Anlamlı Jest
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi Başkanı Şahin Şerifoğulları da kar ile mücadele çalışmalarında görevli personeller büyük bir jest yaparak 500 TL ikramiye verileceğini açıkladı.

ŞERİFOĞULLARI: "HİÇBİR ŞEY EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI OLAMAZ"
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, karla mücadele çalışmalarına katılan personelin kesintisiz olarak mesai harcadığınızı ve hiçbir şeyin bunun karşılığını tutamayacağını belirterek şunları söyledi: “Karla mücadele çalışmalarında görevli olan değerli mesai arkadaşlarım, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına kesintisiz olarak mesainizi sürdürüyorsunuz. Buna bizzat şahidim. Canla başla yürüttüğünüz çalışmalarınızın ve emeğinizin hiçbir şey karşılığı olmaz. Memleket sevdalısı bu güçlü ailenin fertleri olan sizlere küçük bir jestimiz var. Karla mücadele ekibimizin her bir üyesine 500 TL ikramiye. Emeğinize yüreğinize sağlık."

Başkan Şerifoğulları'ndan Personele Anlamlı Jest