Başkan Şerifoğulları'ndan 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

 “Yeni eğitim-öğretim yılını büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılıyoruz. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başta geleceğimizin teminatı çocuklarımız olmak üzere öğretmenlerimize, velilerimize, eğitim camiamıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Gençlerimiz, geleceğin anahtarıdır. Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir.  Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, okullarda aldığı eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına yürekten inanıyorum.

Gençlerimize her alanda olduğu gibi eğitim alanında da başarılı olabilmeleri için Elazığ Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettiğimizi, bundan sonraki süreçte de eğitime olan desteklerimizi artırarak devam ettireceğimizi belirtmek istiyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, Elazığ’ımıza ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”