Başkan Şerifoğulları'ndan '18 Mart Çanakkale Zaferi' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan '18 Mart Çanakkale Zaferi' Mesajı

Başkan Şahin Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti;  “Çanakkale Deniz Zaferi, kahraman ecdadımızın vatan-millet sevdasını, birlik ve beraberlik ruhuyla tarihe altın harflerle yazdığı şanlı bir destandır.

Vatanı, milleti ve bağımsızlığı uğruna yedi düvele karşı yokluk içinde var olma mücadelesi veren aziz ecdadımız, o gün tüm imkânsızlıklara rağmen kazandıkları zaferle geleceğimize rehber olan Çanakkale ruhunu bizlere miras bırakmışlardır. Bu kutlu Çanakkale ruhu; dünden bugüne, bugünden yarına vatanımıza, bayrağımıza kastetmeye çalışanların önünde geçilmez bir set olmaya devam edecektir. Ecdadımızdan aldığımız bu güçlü mirasla devletimizin ve milletimizin bekasına sahip çıkarak istikbal yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Bugün, bir kez daha Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale Zaferi’nin aziz kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”