Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

Elazığ'daki yoğun temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 50'ler Çarşısı'nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları'nı sevgi ile karşılayan esnaf ve vatandaşlar 'Hizmetlerinizden memnunuz. Sizi çok seviyoruz. Sizinle yola devam edeceğiz. Her zaman desteğiz ve yanınızdayız.' diyerek, Başkan Şahin Şerifoğulları'na yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Şerifoğulları; AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları ve AK Parti Elazığ Merkez İlçe Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Elazığ’daki kamu kurum ziyaretlerine devam etti. İlk olarak Elazığ Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde, İl Müdürü Rıfat Çetinkaya ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları daha sonra, Elazığ Ticaret İl Müdürü Bilal Öztürk ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. 

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

ESNAF VE VATANDAŞLAR; “HER ZAMAN DESTEĞİZ VE YANINIZDAYIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, 50’ler Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, esnaflarla tek tek ilgilenerek taleplerini dinledi, bol kazançlar temennisinde bulundu. Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizleri güler yüz ve muhabbetleri ile karşılayan esnaflarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadık gönül bırakmayacağız.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise destek olmaya devam edeceklerini söyleyerek; “Hizmetlerinizden memnunuz. Sizi çok seviyoruz. Sizinle yola devam edeceğiz. Her zaman desteğiz ve yanınızdayız.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT POLİS GÜMÜŞ’ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, 2015 yılında Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehit düşen Polis Memuru Özgür Gümüş’ün ailesi ile bir araya geldi. Ziyarette, Şehit Polis Memuru Gümüş ve bütün şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İLİM YAYMA CEMİYETİ’NDE

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile beraber, İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, cemiyetin faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunulurken Başkan Şerifoğulları, Cemiyet Başkanı Kara’ya çalışmalarında başarılar diledi.