Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında Halk Ekmek Üretim Tesisi, Emektar Kahvehaneleri, Huzurevi ve Gençlik Lokantası projelerini yatırıma dönüştürecek. Başkan Şerifoğulları sosyal kart projesi ile de ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edecek. 

Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni dönemde de gerçek belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmaya devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sosyal Belediyecilikte Elazığ Vizyonu başlığı altında Elazığlıların yaşamlarına dokunmayı sürdürecek. 

HALK EKMEK ÜRETİM TESİSİ’NDE ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN GLÜTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ DE YAPILACAK
Başkan Şerifoğulları, yeni dönem sosyal projeleri kapsamında vatandaşların ucuz, sağlıklı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda istihdama katkı sağlamak için Elazığ Belediyesi Halk Ekmek Üretim Tesisi'ni kuracak. Tesislerde, çölyak hastalarını da ihmal etmeyerek glütensiz ekmek üretimi de gerçekleştirilecek. Tesislerde üretilecek ekmekler, satış büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacak. 

Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak

EMEKTAR KAHVEHANELERİ HAYATA GEÇİRİLECEK
Başkan Şerifoğulları ustalık döneminde emeklileri de unutmadı. Bu kapsamda; Elazığ’ın farklı bölgelerinde, başta emekliler olmak üzere vatandaşların dinlenebilecekleri, sohbet edebilecekleri, gazete ve kitap okuyabilecekleri, kaliteli vakit geçirebileceği, işletmesi Elazığ Belediyesi’ne ait geleneksel mimariyle uyumlu Emektar Kahvehaneleri hayata geçirilecek.  

Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak
ELAZIĞ BELEDİYESİ HUZUREVİ, DOĞUKENT MAHALLESİ’NE İNŞA EDİLECEK
Başkan Şerifoğulları, hayatlarını tek başına idame etmekte zorlanan büyüklerimiz için ise Elazığ Belediyesi Huzurevi projesini yatırıma döndürmeyi hedefliyor. Huzurevi Projesi Doğukent Mahallesi’nde inşa edilecek ve büyüklerimizin yaşamlarını mutlu, huzurlu ve modern bir ortamda geçirmelerine imkân sağlanacak. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SOSYAL KART İLE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLACAK
AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında Elazığ Belediyesi Sosyal Kart projesi de yeni dönemde hayat bulacak. Bugüne kadar Hayır Çarşısı aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca sağlanan desteklere ek olarak, Ramazan ve Kurban Bayramı başta olmak üzere yılda en az dört kez belirli periyotlarla, ihtiyaç sahibi ailelere nakdi destekte bulunulacak.

Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak
GENÇLER İÇİN, GENÇLİK LOKANTASI FAALİYETE GEÇECEK
Başkan Şerifoğulları, bir üniversite şehri olan Elazığ’da gençleri de ihmal etmedi. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere gençlere hizmet verecek Gençlik Lokantası’nı Fethi Sekin Mesire Alanı bölgesinde inşa etmeye hazırlanıyor. Gençlik Lokantalarıyla gençlerin bütçelerine uygun, sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri sağlanacak.

Başkan Şerifoğulları, Halk Ekmek Üretim Tesisi Kuracak