Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi'ni de Yatırımlarla Donatacak

Güneykent Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde Güneykent'i yatırımlarla donatacaklarını ifade etti. Başkan Şerifoğulları'nı coşku ile bağrına basan mahalle sakinleri, son dönemlerde Şerifoğulları'na yönelik algı ve iftira siyaseti gerçekleştirildiğini ifade ederek tepki gösterdi ve 'Şahin Şerifoğulları ayrım yapmadan hizmet etti, sonuna kadar Şahin Başkan.' ifadelerinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi'ni de Yatırımlarla Donatacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sahada yoğun temposuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, “BÜYÜK BAŞKAN” VE “ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR” SLOGANLARI İLE KARŞILANDI

Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Güneykent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği her mahallede coşku ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi’nde de, “Elazığ seninle gurur duyuyor”, “Büyük Başkan” gibi sloganlarla karşılandı. Şahin Şerifoğulları’nı bağrına basan mahalle sakinleri, yeni dönemde de desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi'ni de Yatırımlarla Donatacak

“BEN PALULUYUM VE SONUNA KADAR ŞAHİN BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUM”

Güneykent Mahallesi’nde ikamet eden yaşlı bir vatandaş, Başkan Şerifoğulları’nın hizmetlerinden memnun olduğunu, son dönemlerde iftira ve algıların yapıldığını dile getirerek tepki gösterdi ve her zaman Şerifoğulları’nın yanında olduklarını dile getirdi. “Şahin Başkandan çok memnunuz. Çok güzel hizmetler yaptı. Ancak son zamanlarda bazılarının iftirasına maruz kaldı. Biz her zaman Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Şahin Başkanımızın yanındayız. Ben Paluluyum. Sonuna kadar Şahin Başkan ve AK Parti diyorum. Şahin Başkan ayrım yapmadan hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI ÇALIŞKAN; “GÜNEYKENT MAHALLESİ DE KARARINI VERMİŞ”

Programda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan; “Güneykent Mahallesi’nin bu coşkusu ve heyecanı, seçimlerden zaferle çıkacağımızı işaret ediyor. Mahallemiz kararını vermiş, Şahin Başkan’ın yanında.” diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi'ni de Yatırımlarla Donatacak

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “BAŞKANIMIZ, VAATLERİNİN NEREDEYSE TAMAMINI YERİNE GETİRDİ”

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “2019 yılında Şahin Başkanımız 11 Ana Başlıkta 100 Projesini açıkladı. Şimdi Başkanımız vaatlerinin neredeyse tamamını hayata geçirdi. Yeni dönemde de Rabbim, Başkanımıza vadettiği projeleri hayata geçirmeyi nasip etsin.” ifadesinde bulundu.

KADIN KOLLARI BAŞKANI TÜVER; “BAŞKANIMIZI EN YÜKSEK OYLA SEÇTİRMEK İÇİN SAHADAYIZ”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver; “AK Parti teşkilatı olarak dur durak bilmeden vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Sahada olduğumuz zaman vatandaşlarımız bizlere, “Şahin Başkan için oy istemenize gerek yok, zaten yeniden Başkan seçilecek.” diyorlar. Ancak biz Başkanımızı en yüksek oy ile seçtirmek için sahadayız. Başkanımızın vadettiği projelerin neredeyse tamamını yerine getirmesinin gururuyla karşınızdayız.”

Başkan Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi'ni de Yatırımlarla Donatacak

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “SÖZÜMÜZ SÖZ, MAHALLEMİZE ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Güneykent Mahallesi’ne yeni dönemde gerçekleştirilecek yatırımları açıkladı. Şerifoğulları; “Bu akşam çiçeği burnunda mahallemiz Güneykent’teyiz. 41 kere maşallah dediğimiz Güneykent Mahallemizin sakinlerini hürmetle selamlıyorum. Ortak sevdamız olan Elazığ’ımıza 5 yıldır hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz dönemde deprem afetleri ile karşı karşıya kaldık. Ancak hiçbir bahanenin ardında sığınmadan vaatlerimizin neredeyse tamamını hayata geçirdik. Elazığ depreminin ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımız ivedi olarak ilimize teşrif etti. Kendilerinin talimatı ile şehrimizde 3 bölge rezerv alan olarak ilan edildi. Bunlardan bir tanesi Güneykent Mahallemizdir. Mahallemizde 12 bin konut inşa edilerek hak sahiplerine teslim edildi. Mahallemiz günden güne büyüyor ve bizler de mahallemizin taleplerini biliyoruz. Yeni dönemde Güneykent Mahallemizin toplu taşıma sorunu olmayacak. Şehrimizin en prestijli projelerinden bir tanesini mahallemizde hayata geçireceğiz. Güneykent Seyir Yolu Projemizle, yepyeni bir yaşam alanı oluşturacağız. Mahallemizi hilal şeklinde kuşatan aks çevresini; rekreasyon alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları, eşsiz şehir manzarası sunan seyir terası, restoranı, dinlenme alanları, yeşil dokusu, sosyal donatıları, spor ve çocuk oyun alanları ile donatacağız ve bölgede eksik ticari ünitelerle zenginleştirerek mahalle sakinlerimiz için yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız. Projemize kısa bir süre içerisinde başlayarak, mahallemize armağan edeceğiz. Bir taraftan mahallemizin okul sorununa çözüm oluşturmak için okul inşa ediyoruz. Kadınlarımızın beklediği Spor Yaşam Merkezini de göreve yeniden başlar başlamaz mahallemize kazandırarak gençlerimiz için çok güzel kütüphaneler oluşturacağız. Yeni projelerimizden olan Semt Konaklarının bir tanesini yine mahallemize kazandıracağız. Büyüyen mahallemizin taleplerine cevap vermek adına aile sağlık merkezinin sayısını çoğaltacağız. Güneykent Mahallemizi yatırımlarla donatacağız inşallah. Sözümüz söz diyoruz. Biz söz verdiysek tutarız ve yaparız.” şeklinde konuştu.