Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Şavak Der üyeleri ile bir araya geldi. Deprem ve pandemiye rağmen Başkan Şerifoğulları'nın 5 yılda Elazığ'a önemli hizmetleri olduğunu vurgulayan Şavak Der Başkanı Naim Doğan 'Başkanımızın yeni dönem için hazırladığı devasa projeler Elazığ'ın çehresini değiştirecek.' dedi. 'Şavaklılar ile gurur duyuyoruz' ifadesinde bulunan Şahin Şerifoğulları ise 'Biz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadık. Her zaman şehrimizi bir bütün olarak gördük ve Elazığ'ın her bölgesine, her insanımıza ayrım yapmadan hizmet götürdük.' diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaretlerini sürdürdü.

ŞAVAK DER BAŞKANI DOĞAN; “BAŞKANIMIZIN YENİ DÖNEM İÇİN HAZIRLADIĞI DEVASA PROJELER, ELAZIĞ’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, İl Başkanı Yıldırım ve beraberindekiler, Şavak Der Başkanı Naim Doğan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Doğan; “Ülkemiz yerel seçimlere doğru giderken ilimizde de huzur içerisinde adaylarımızın çalışmaları devam ediyor. Kıymetli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları ve heyetini Şavak Der olarak ağırlamaktan onur duyuyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde ülkemiz ve ilimizde önemli değişimler oldu. Son 5 yılda deprem ve pandemi felaketlerine rağmen Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler, takdire şayan. Başkanımızın yeni dönem için hazırladığı devasa projeler Elazığ’ın çehresini değiştirecek.” dedi.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

İL BAŞKANI YILDIRIM; “BİZİM DERDİMİZ, ELAZIĞ VE TÜRKİYE’DİR”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Cemal Yıldırım, toplantının düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise; “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. 2002’den bu güne kadar ilimizde yapılan çalışmalara yakinen şahitsiniz. Bizim derdimiz, özelde Elazığ genelde Türkiye’dir. Sevdamız olan Elazığ için çalışıyoruz. Bütün gayretimiz, gönül birlikteliği oluşturmaktır.” diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ŞAVAKLILARLA GURUR DUYUYORUZ”

Şavaklıların, hem bölgeye hem de ülkeye önemli katkı sunduğunu dile getiren Başkan Şerifoğulları; “İlimizde yaklaşık 20 bin nüfusa sahip olan Şavaklılar ile bir arada olmaktan onur duyuyorum. Şavaklılar, geleneklerine sağdık kalarak, yüz yıllar boyunca hem bölgesine, hem de ülkesine katma değer sağlayan kıymetli bir aşirettir. Biz, sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “AYRIM YAPMADAN HİZMET ETTİK”

Başkan Şerifoğulları, geçen 5 yıllık süreçte Elazığ’da 116 projeyi yatırıma dönüştürdüklerini ifade ederek; “Biz, hiçbir zaman bölgecilik yapmadık, bizlere ne kadar oy verildiğini düşünerek de hareket etmedik. Allah’a hamdolsun her zaman şehrimizi bir bütün olarak gördük ve Elazığ’ın her bölgesine, her insanımıza ayrım yapmadan hizmet götürdük.“ diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Elazığ Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Şahin Şerifoğulları ve heyet, esnaflarla bir araya geldi, talepleri dinledi. Şerifoğulları; “Elazığ’ımıza değer katan Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ederek sohbetlerine misafir olduk ve kolaylıklar diledik. "İşleyen demir pas tutmaz." sözünün karşılığı olan kıymetli esnaflarımıza, hoşsohbetleri için teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HABERTÜRK TV PROGRAMCISI, YAZARI KEMAL ÖZTÜRK’Ü AĞIRLADI

Alpaylar Otomotiv İşletme Sahibi Belediye Meclis Üyesi Adayı İhsan Alpay ve çalışanları ile de bir araya gelen Başkan Şahin Şerifoğulları, Habertürk TV Programcısı, Yazarı Kemal Öztürk ile Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Mehmet Nafiz Koca’yı ağırladı.

Başkan Şerifoğulları: 'Biz, Hiçbir Zaman Bölgecilik Yapmadık'

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KIZILAY MAHALLESİ’NDE

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Kızılay Mahallesi’nde ikamet eden Molla Mehmet Solmaz’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle mahalle, hane hane gezerek gönüllere girmeye devam eden Başkan Şerifoğulları, vatandaşların taleplerini dinledi, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a kazandırdığı yatırımları ve yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istedi. Vatandaşlar da yeni dönemde Başkan Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini dile getirdi.