Başkan Kürüm: 'Kimseyi Ötekileştirmeden Her Kesimin Yanındayız'

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, parti binasında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Kürüm: 'Kimseyi Ötekileştirmeden Her Kesimin Yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Önlerinde 9 ay gibi bir sürenin olduğunu ifade eden Başkan Kürüm, “Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

KÜRÜM: PARTİMİZİN KAPISI GENÇLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIKTIR

Başkan Kürüm, “Her şey gibi bu büyük davanın mensubu olmak da bir nasip işidir. Hamdolsun bizler AK Gençlik olarak kendi sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz. Görev aldığımız süre boyunca da Partimizi Elazığ'ımızda her alanda temsil etmeye gayret gösteriyoruz. 2023 yılı yapılacak olan seçimlere güçlü bir teşkilat, güçlü bir gençlik olarak hummalı bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  AK Parti, derdini, sıkıntısını, rahatlıkla anlatan çözüm isteyenin evidir. Partimizin kapısı gençlerimize sonuna kadar açıktır. Kimseyi ötekileştirmeden her kesimin yanındayız. Muhalefetin yalan ve iftiraları karşısında etik kuralları çerçevesinde doğruyu savunmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı aziz şehrimizde en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğiz. İşimiz vaktimizden çok. Birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşlarımla, heyecanı yüksek, dinamik bu gençliğimizle bir kez daha gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.