Başkan Göçer'den UGİK'e Davet

Başak MERAL GÜNDÜZ/Genç MÜSİAD tarafından her iki yılda bir gerçekleştirilen Uluslararası Genç İş İnsanları Kongresi Cumhuriyetimizin yüzyılı 2023 te çok farklı bir temayla gerçekleştirilecek.

Başkan Göçer'den UGİK'e Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONGRE ‘BAŞLANGICIN SONU’SLOGANI İLE GERÇEKLEŞECEK

Başlangıcın  Sonu sloganı ile 23 Şubatta gerçekleşecek olan kongreye Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından genç iş insanları katılacak.

Bu kongre ile gençlerin ; gelişen dünyamızda yeniliklere uyum sağlamaları,küresel sahnede yer almaları ve iş dünyasıyla ilgili soru işaretlerini gidermeleri amaçlanmaktadır. Bunun yanında katılımcıların iş alanındaki ticari kapasitelerini artırmaları amacı ile küresel bir network oluşturması sağlanmaktadır. UGİK ile Uluslararası çapta ve Türkiye’de öncü isimlerin bir araya geldiği zirveler ile iş dünyası ekosistemine ve ülke ekonomisine fayda sağlanmaktadır.

Genç MÜSİAD Elazığ Başkanı Furkan Göçer Başlangıcın sonuna ulaşmak isteyen herkesi ;Yapay zeka sergisi, stand-upgösterisi ve daha bir çok deneyim alanlarıyla uluslararası konuşmacıların yer alacağı UGİK 2023’ e davet ediyor.