Başkan Doğan: 'Şefkat Derneği Olmak İstiyoruz'

Anadolu Ocakları Elazığ İl Başkanı Ramazan Doğan, Elazığ'da tabela derneği olmayacaklarını ve her kesime eşit mesafede durduklarını ifade etti. 

Başkan Doğan: 'Şefkat Derneği Olmak İstiyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/ Doğan açıklamasında şunları ifade etti:“Bizim derneğimiz 2016 yılında Recai Çelik tarafından kuruldu. Ben ise 2021 yılında başkan oldum. O günden itibaren görevimi yürütüyorum. Pandemiden dolayı çok fazla toplantı ve çalışma yapamadık. Biz tabela derneği değil, milletimize kendi imkanlarımız dahilinde yardımcı olmak için kurulan bir derneğiz. Misyonumuz bölücü zihniyeti olmayan herkese ve her partiye eşit mesafedeyiz.”dedi.

Türkiye genelinde 20  ilde  il başkanlıkları olduğunu ifade eden Başkan Doğan,“Genelde büyükşehirlerde il başkanlıklarımız var. Bunu inşallah ilerleyen zamanlarda bütün Türkiye’ye yaymak istiyoruz ve bütün illerde il başkanlıklarımızı kurmak istiyoruz. Derneğin amacı ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım. Gençlerimize sahip çıkmaktır. Şuan bin üyemiz var. İnşallah bu yıl içinde 5 bin üyeyi hedefliyoruz.”dedi. 

Başkan Doğan,“Pandemi bittikten sonra ziyaretlerimize başlayacağız. İnsanlarımız derneğimize ilgi gösteriyor. Biz şefkat derneği olmayı düşünüyoruz. “dedi.