BAŞKAN BULUT VE ATILGAN'DAN HAKİMİYET'E ZİYARET

Erkan Bay/Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Cazim Bulut ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atılgan,Elazığ Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak'ı ziyaret etti.

BAŞKAN BULUT VE ATILGAN'DAN HAKİMİYET'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret eden Başkan Bulut,“Çalışan Gazeteciler günü kutluyorum.”dedi.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Bulut,“ Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odamız 4 ili kapsamaktadır. Elazığ,Bingöl,Tunceli ve Muş illeri bizlere bağlıdır. Şuan da 700’ün üzerinde üyemiz var.Hayvan sağlığı güvenliği açısında saha da çalışan meslektaşlarımızla sağlıklı bir şekilde hayvanların soframıza gelmesi amacıyla,sağlıksız olan hayvanların sağlığı ile ilgileniyorlar. Aynı zaman da biliyorsunuz son zamanlarda yaygın olarak hayvan hastalığı olup insanlara bulaşan hastalıklar var.Bunun içinde tespit çalışmaları yapıyoruz.”dedi.

Bulut,“Ayrıca meslektaşlarımız kesimhaneler de ve hayvansal kökenli gıda üretim yerlerinde bizim odamıza bağlı veteriner hekimler çalışmaktadır. Çiftlikten  sofraya gelinceye kadar hayvansal gıdanın güvenliği bir şekilde temininde meslektaşlarımız çalışmakta.”dedi.