Başkan Albayrak: 'Yeni Evim Kampanyası Sayesinde Emlak Sektörü Canlanacaktır'

Orta gelirliye yönelik başlatılan 'yeni evim' kampanyasının ev almak isteyenler için büyük fırsat olduğunu ifade eden Elazığ Esnaf Ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, 'Bu düşük oranla hiçbir zaman konut kredisi verilmemişti' dedi.

Başkan Albayrak: 'Yeni Evim Kampanyası Sayesinde Emlak Sektörü Canlanacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası” sayesinde vatandaşların ev sahibi olabileceğini belirterek proje için teşekkür etti.  

‘Yeni Evim’ kampanyasının ardından ev fiyatlarının artmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Albayrak, “Devletimiz vatandaşa sahip çıkıyorsa bizimde sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

ALBAYRAK: TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAMIZ LAZIM 

Başkan Albayrak, “Bugün diyelim ki bir ev fiyatı 1 milyon 500 bin ise böyle bir kampanya olduğu zaman o evin fiyatları 1 milyon 700 bin çıkar. Tabi bunu herkes yapmıyorum. Yapanlar oldu. Bizde inşallah onlarında yapmamasını temenni ediyorum. Zaten ev fiyatları yüksek. Bugün düşük daire 1 milyon 200 bin TL civarlarında. Devletimiz vatandaşımıza sahip çıkıyorsa bizlerinde çıkması lazım. Bu taşın altına elimizi koymamız lazım ki bu vatandaşlarımız daire alabilsinler. Yoksa bu daireyi almak çok zor. Öyle olursa emlak sektörü biter ama böyle giderse inşallah emlak sektörü canlanacaktır” dedi.