Başkan Alan'dan üyelere çağrı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yarın yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası Organ ve Meslek Gurupları seçimleri için üyelere çağrı yaparak oy kullanmaya davet etti.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 Ekim Cumartesi günü Koç İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilecek seçimlerde üyelerin sandığa gelerek oy kullanmalarının önemine dikkat çeken  Başkan Alan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.Başkan Alan'dan üyelere çağrı

“ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın dört yılda bir yapılan seçimleri, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Koç İlkokulu’nda gerçekleştirilecektir.

Üyelerimizin kendi irade ve demokratik tercihlerini yansıtmaları adına sandığa gelerek oy kullanmaları, hem odamız hem de şehrimiz adına önemli bir sorumluluktur.

Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Koç İlkokulu’nda gerçekleştirilecek seçimlerde oy verme saat 09.00’da başlayıp 17.00’da sona erecektir.

19 Meslek Grubunda gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanmak amacıyla sandık başına gelen üyelerimiz, şahıs şirketi olmaları halinde sadece kimlik kartlarıyla oy kullanabileceklerdir.

Eğer firmamız, Limited ya da Anonim şirket statüsünde ise kimlik kartı ile birlikte Seçim Yetki Belgesi veya Seçime Özgü e-Sicil Tasdiknamesi seçim kuruluna ibraz edilmek zorundadır. Bugüne kadar yetki belgesi almayan üyelerimiz gün içinde Ticaret ve Sanayi Odası’ndan belgelerini alabilirler. Ayrıca odamız seçim günü de açık olacak ve belge taleplerini karşılayacaktır. Ancak üyelerimizden ricamız belge çıkarma işlemini daha önceden yapmalardır.”

Seçimlerin demokratik olgunluk ve anlayış içerisinde gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Alan, “Odamızın ve şehrimizin geleceği için bu önemli seçim için tüm üyelerimizi oy vermek için sandığa davet ediyorum. Bu önemli sürece bir oyla katkı sunmanın önemine inanarak yapılacak seçimlerin üyelerimiz, Odamız ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.