Başkan Alan'dan ELSAD'A Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Alan'dan ELSAD'A Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı ve Erdoğan Hukuk Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Av. Murat Erdoğan’ı ziyaret eden Başkan Alan, ELSAD’ın şehirde önemli ve başarılı projelere imza attığını ifade etti.

Başkan Alan’ın ziyaretine Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız da eşlik etti.

Erdoğan Hukuk Bürosu avukatları Veysel Abdullah Pektaş ve Furkan Özmen’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Alan, “Değerli ELSAD Başkanımız Avukat Murat Erdoğan’ı aynı zamanda yeni taşınmış  olduğu iş yerinde ziyaret ettik. Kendileri Ticaret ve Sanayi Odamızın kıymetli üyelerinden bir arkadaşımızdır. Elazığ'da ELSAD Başkanı olarak birçok ciddi projelere de imza attı. Ben buna bizzat şahidim. Kendisi avukatlık mesleği yanında hem Strateji Araştırma Dernek Başkanlığı hem de kentsel dönüşüm uzmanı olarak deprem süreçlerinde başarılı çalışmalar ortaya koydu.  Bugün de fikir alışverişlerinde bulunmak için kendilerini ziyaret ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Bizler de ELSAD olarak yapacakları her türlü projede Elazığ Sanayi ve Ticaret Odası olarak yanlarında olacağımızı ifade ediyor ve ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alan'dan ELSAD'A Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı işyerlerinde ağırlamanın onurunu yaşadıklarını ifade eden ELSAD Başkanı Av. Murat Erdoğan ise şunları söyledi:

“İdris Alan Başkanımız bizim dostumuzdur ve ağabeyimizdir. Bu memlekete hizmetleri çoktur.  Geçmiş dönemde de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptı ve ilimizi 6. Bölge teşvikleriyle buluşturmak gibi çok önemli işlere imza attı. Bu dönem ikinci ve ustalık dönemi. Bu ustalık döneminde daha güzel hizmetler yapıyor.  Hem Ankara’da hem de Elazığ’da işleri ciddiyetle ve yakından takip ediyor.  Siyaset ve bürokrasiyle ilişkileri yüksek seviyede tutarak önemli projeleri hayata geçiriyor. Bunları yakından takip ediyor takdirle izliyoruz. Biz de Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği olarak seçimlerde kendilerine ciddi bir destek vermiştik.  Desteğimiz devam ediyor.  Özellikle ELSAD’ın hem bayanlar kolu hem erkekler kolu şehirde çok aktif olarak çalışmalar yürütüyor. Elazığ ile ilgili ciddi projelerimiz var.  Esnaflarımıza, sanayicilerimize ve halkımıza yönelik sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. İnşallah bundan sonra da Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızla yapacağız bu işbirliği ile Elazığ için hayırlı hizmetleri gerçekleştireceğiz.  Ben tekrar sizlere ve yönetim kurulu üyesi Nurettin Parlakyıldız Bey'e ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.