Başkan Akgül: 'Şeffaf, adil, Kucaklayıcı Bir Yönetimi Kendimize Şiar Edindik'

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine tekrardan devam edecek olan Aygün Akgül, mazbatasını alarak göreve başladı.

Başkan Akgül: 'Şeffaf, adil, Kucaklayıcı Bir Yönetimi Kendimize Şiar Edindik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonrasında yeniden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Aygün Akgül, İl binasında mazbatasını aldı.

"BİZLERE GÜVENEREK DESTEK OLAN CAMİAMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ" 

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül, “Genel merkezimizin almış olduğu 3. Olağan kongre kararı doğrultusunda, üyelerimizin yoğun katılımlarıyla mahalle ve köy delegelerimizi seçmiştik. Delegelerimizin teveccühleriyle merkez ilçe başkanı ve yönetim kadromuzu seçme tercihte bulundular. İnşallah bizlere güvenerek destek olan camiamıza layık olmaya çalışacağız. Ülkemize ve aziz şehrimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

"ŞEFFAF, ADİL, KUCAKLAYICI BİR YÖNETİMİ KENDİMİZE ŞİAR EDİNDİK" 

Aralık ayında yapılacak olan İl kongresinden sonra seçim çalışmalarına devam edeceklerini belirten Akgül, “Allah’ın izniyle Aralık ayı içerisinde İl Başkanlığı seçimimizi de tamamladıktan sonra tekrar sahalara inip, süratle seçim çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şeffaf, adil, kucaklayıcı bir yönetimi kendimize şiar edindik. Yolumuz uzun, yapacak işlerimiz çok” diye konuştu. 

BAŞTA İL BAŞKANIMIZ VE DAVA ARKADAŞLARIMIZA DESTEK OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başta İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler olmak üzere kendisini destekleyen delegelere teşekkür eden Başkan Akgül, Göreve geldiğimiz günden bu tarafa bizimle omuz omuza çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, Yeni yönetimimizdeki arkadaşlarımıza da  hayırlı olmasını diliyorum. Buradan başta il başkanımız Servet Gürgözeler’e delegelerimize ve  dava arkadaşlarımıza bizlere inanıp sonuna kadar destek oldukları için  teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için hepinize de ayrıca  teşekkür eder, saygılarımızı sunarız”  ifadelerini kulandı