Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Septioğlu dün akşam saatlerine taziye ziyaretlerinin ardından Güneykent Mahallesi gönüllüleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını ve mahalle halkının taleplerini dinledi. Yaklaşan mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Septioğlu’nun bugün ki durağı ilimizde faaliyet gösteren ilimiz istidam ve ekonomisine katkı sağlayan bazı iş insanları oldu.

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

GÜRGÖZE: ELAZIĞ HALKI SİZE DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

İlk olarak otomotiv, inşaat ve iş makinası alanında faaliyet gösteren geçmiş dönem AK Parti İl Başkanlığı görevinde bulunmuş, iş insanı Ramazan Gürgöze ile bir araya geldi. Görüşmede söz alan  Gürgöze, ‘Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Saygın kişiliğiniz ve geleneklerinden gelen bir ailenin ferdi olmanız Elazığ da çok önemli bir karşılığınızın olduğunu ve bu karşılığı hak ettiğinizi düşünüyorum. Rahmetli babanızın Elazığ da dokunmadığı faydasının dokunmadığı kimse yoktur. Toplumun kanaat önderliği görevini üstlenmiş bir babanın evladısınız. Sonrasında bu bayrağı siz devir alarak partimizde iki dönem milletvekilliği yaptınız. O dönemlerde de herhangi bir kusurlu işin bir şaibenin içinde olmayarak görevinizi layıkıyla yerine getirdiniz. Şimdi de İlimizin Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktınız, seçildiğiniz takdirde görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yok. İlimizde geçtiğimiz yıllarda büyük hizmetler yapıldı. Fakat yaşadığımız depremler nedeniyle mücavir alan içerisinde çok ciddi yapısal ve alt yapı ile ilgili sorunlarının yakinen bilen biriyim. Kaynaklar verimli kullanılabilirse çok güzel hizmetler yapılabilir. Gördüğüm kadarıyla Elazığ halkı size desteğini esirgemiyor. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı. 

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yapılan görüşmede Belediye Başkan Adayı Septioğlu, ‘halka hizmet gayesi ile yola çıktık tek niyetimiz bu istikamet üzere idi. Biz Sayın Fatih Erbakan’ın yaktığı ışığa Elazığ’dan güç vereceğiz inşallah. Makamlar mevkiler hiçbirinin kalıcı olmadığının farkındayız bunlar hep gelip geçecek olan şeyler bizler bu şehrin inşasında ve hizmetlerinde hep birlikte çalışıp başaracağız inşallah. Ben tekraren misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

ANAP KURUCU İL BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ

Yerel seçimler kapsamında yapılan ziyaretlerin bir sonraki durağı saygın İş İnsanı ve duayen siyasetçi, ANAP Kurucu İl Başkanı, İş İnsanı Ali Yücel Uygur oldu. Görüşmede karşılıklı hoşgörü ve Elazığ için birlik ve beraberlik mesajı verildi. Uygur, ziyaretlerinden ötürü Septioğlu’na teşekkürlerini iletirken Elazığ için 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

EVLİYAOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Adayı Septioğlu’nun üçüncü durağı telekomünikasyon, tarım-hayvancılık, optik ve güvenlik alanlarında hizmet veren aile şirketi Evliyaoğlu şirketler grubu oldu. Burada iş insanı Haydar Evliyaoğlu ve aile büyükleriyle bir araya gelen Septioğlu, sıcak bir muhabbet ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlimizi ahlaki değerler kapsamında işte bu istişare, karşılıklı diyalog kültürüyle birlikte yöneteceğiz’ ifadelerine yer verdi. Öte yandan Haydar Evliyaoğlu, bu anlamlı ziyaretten dolayı Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu Beyefendi ve berberindeki heyete çok teşekkür ediyorum. Mahalli idareler seçiminin ilimiz için en hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum dedi. 

Başkan Adayı Septioğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

SEPTİOĞLU GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAK

Başkan adayı Septioğlu’nun son durağı Tek-Pen Pvc Sistemleri işyeri sahibi İş insanı Engin Tekataş ve ilimizin yetiştirdiği başarılı bürokratlardan Ali Tekataş oldu. Yapılan görüşmede Tekataş, ziyaretleri için çok memnun olduklarını, seçildiğiniz takdirde şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağınızı düşünüyorum ifadelerini kullandı. Karşılıklı destek ve iyi niyet temennileriyle görüşme sonlandı.