Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Arıcak ilçesini ve beldeleri ziyaret etti.

Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve beraberinde ki AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Arıcak İlçesi ve Erimli, Üçocak, Bükardi, beldelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Sermin Balık,  İl Başkanı Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü Abdul Samet Eren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve beraberindekiler ilk olarak Arıcak’ta esnaf ile buluştu.

YILDIRIM: “TÜRKİYE’DE İKTİDAR SORUNU YOK ARKADAŞLAR MUHALEFET SORUNU VAR”

AK parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Türkiye’de İktidar sorunu olmadığını Muhalefet sorunu olduğunu söyledi. Yıldırım, “O muhalefet anlayışının biz iktidara gelirsek şunları yapacağız diyorlar yoksa biz iktidar gelirsek yapılanların bir kısmını ortadan kaldıracağız öncelikle tabi güçleri yeterse Erdoğan’ı indireceğiz İHA’sıdır SİHA’sıdır ortadan kaldıracağız diyorlar peki böyle bir siyasi anlayış olur mu?. Sorun şu; Türkiye’de iktidar sorunu yok arkadaşlar muhalefet sorunu var. Muhalefetin de tek birleştiği bir şey var Erdoğan’ı indirmek” dedi.

YILDIRIM: “ARKAMIZDA GÜZEL BİR NESİL VE İYİ BİR ÜLKE BIRAKMAZ ZORUNDAYIZ”

Yıldırım ülkeye kendini adayan siyasetçilerle yola devam edilmesi gerektiğini vurguladı. Yıldırım, “Biz belirli bir yaşın üstünde insanlarız belirli bir ömürden sonra göçüp gideceğiz ama arkamızda güzel bir nesil ve iyi bir ülke bırakmaz zorundayız. Bunu yapabilmek içinde bu ülkeye kendisine adamış siyasetçilerle yol gitmemiz lazım. Siz hiç gördünüz mü duydunuz mu Cumhurbaşkanımız bir şeyi yapacağım dedi sonra onu yapmaktan vazgeçti, ben hatırlamıyorum. Ne dediyse sonuna kadar arkasında durmuştur ve yapmıştır çünkü o bu ülke için kendisini feda etmiştir” dedi.

BALIK: “BİZ İYİYE ÇOK ÇABUK ALIŞTIK ESKİ KÖTÜYÜ DE UNUTTUK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Biz iyiye çok çabuk alıştık diye konuştu. Balık, “Sosyal devletçilik adı altında dokunmadığımız ev kalmadı. Çok mu, hayır. elbette gönül istiyor çok daha fazla olmasını ama biz bazen şunu unutuyoruz biz iyiye çok çabuk alıştık eski kötüyü de unuttuk” dedi.

BALIK: “BİZ SIRAYA GİRİP YAĞ, UN ALDIĞIMIZ, TÜP SIRASINI UNUTMADIK”

Milletvekili Balık, Dünyanın ekonomik buhranın içinde olduğunu Türkiye’nin de bundan etkilendiğini ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vatandaşı Enflasyon karşısında ezdirmemek için mücadele verdiğini kaydetti. Balık, “Bütün dünya ile birlikte Türkiye de ekonomik bir buhran içinde. Bütün dünya bu durumda bunu biliyoruz. Bütün dünya alev alev yanarken Türkiye’nin bu durumda olmaması mümkün değil. Ama Cumhurbaşkanımız ne dedi “Ben Vatandaşımı Enflasyona Ezdirmeyeceğim”. Hakikaten ezdirmemek içinde tüm hükümet çalışıyoruz. Biz sıraya girip yağ, un aldığımızı, tüp sırasını unutmadık. Bugün bir sıkıntı yaşıyor muyuz ekonomik olarak elbette ki yaşıyoruz bunu görüyoruz hepimizde ama şunu diyoruz Cumhurbaşkanımız diyor ki bugüne kadar nasıl düzlüğe çıkardıysam bu ülkeyi yine düzlüğe çıkaracağım milletimi diyor.” diye konuştu. 

BALIK: “TEK VAATLERİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I İNDİRMEK”

Milletvekili Balık, muhalefete de yüklendi. Balık, “Cumhurbaşkanını bile belirleyememiş karşımızda bir ittifak varken ve tek vaatleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmekken ve yaptıklarını yapmak, yok etmekken karşımızda bir aday bile çıkaramazken bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla boy ölçüşmeye çalışıyorlar” dedi.

Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret
Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret
Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret
Balık ve Yıldırım'dan İlçe ve Beldelere Ziyaret