BAL'da normal sezon bitiyor

Haftasonu oynanacak olan 18. Hafta maçlarıyla Bölgesel Amatör Lig'de 2021-2022 normal sezonu sona erecek

BAL'da normal sezon bitiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bölgesel Amatör Lig’de 2021-2022 normal sezonu haftasonu oynanacak. Rüya gibi bir sezonu geride tamamlayan Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup temsilcimiz D. Fırat Üniversitesi GSK, normal sezonun son haftasında 9 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’te 12 Bingölspor’u ağırlayacak. Haftalar öncesinden grup şampiyonluğu belli olan temsilcimiz ile şampiyonluk için yarıştığı rakibi 12 Bingölspor’u karşı karşıya getirecek olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.
Gruptaki diğer temsilcilerimizden Elazığ Yolspor 10 Nisan Pazar günü saat 13.00’te Dersimspor’la deplasmanda, Kovancılarspor ise evinde Bismil 1936 Gençlikspor’la karşı karşıya gelecek.

PLAY-OFF TARİHLERİ BELLİ OLDU
3.Lige yükselme Play Off Müsabakalarının tarihleri de belli oldu. Her bölgede bulunan 3 grup birincisinin, kendi bölgesinde grup birincisi olan diğer takımlarla oynayacakları müsabakalar sonunda 9 takım TFF 3.Lig’e adını yazdıracak. 1. Bölge 3. Grup’u lider olarak tamamlamayı garantileyen temsilcimiz Fırat Üniversitesi, 1. Grup şampiyonu Bitlis Özgüzelderespor ile 2. Grup’tan çıkacak Muşspor veya Bağlar Belediyespor arasında oynanacak olan 1. Bölge play-off maçları tarihleri 18 Nisan Pazartesi, 20 Nisan Çarşamba ve 22 Nisan Cuma olarak belirlendi. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçların oynanacağı şehir ise henüz açıklanmadı.