BAL'da 2. grup oynanmayacak

Temsilcilerimiz Aksaray Gençlik ve Fırat Üniversitesi'nin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta sezon devam etmeyecek

BAL'da 2. grup oynanmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig 2 grup hariç kaldığı yerden devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu, müsabakaların kaldığı yerden devam edeceğini ve 16. hafta maçlarının 4-5 Mart tarihlerinde oynanmasının uygun olduğu kararına vardı. 14 grupta başlayan ligde depremden dolayı 2. ve 7. grupta müsabakalar oynanmayacak. Karara göre temsilcilerimiz Aksaray Gençlik ve Fırat Üniversitesi sezonun geri kalan bölümünde sahada olmayacak. Temsilcilerimizin yer aldığı BAL 2. Grup’un lideri Kahramanmaraş İstiklalspor’un bir çok futbolcusu deprem felaketinde yaşamını yitirmişti.
12 grupta ise mücadele eden takımlar lige kaldığı yerden devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu, ligin kaldığı yerden devam etmesine ve maçların 4-5 Mart tarihlerinde oynanmasına karar verdi.

AMATÖR İŞLER KURULU İSTANBUL’DA TOPLANDI
TFF Amatör İşler Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek üzere TFF Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında İstanbul'da toplandı.
6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremler nedeniyle Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana, Kilis ve Elazığ olmak üzere birçok ilimizde yaşanan felakette kaybettiğimiz Amatör Kurul Üyemiz, Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk'ün yerinin boş bırakıldığı toplantı, başta Mehmet Öztürk olmak üzere depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımız için yapılan anma ve dua ile başladı.
Kurul, Olağanüstü Hal ilan edilen 11 ilimiz ve diğer illerde BAL ve Yerel Lig müsabakalarının durumlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.