Bakanlık Yarışı

CHP Milletvekili Gürsel Erol'un 'Bakan Olacağım' açıklamasından sonra bir bakanlık açıklaması da AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş'ten geldi. Prof.Dr. Keleş, 'Allah kısmet eder Meclis'e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah'ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum.' diyerek Elazığ'a bakanlık sözü verdi.

Bakanlık Yarışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/ 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler  kala siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. 

Seçimlere listeye olan tepkilerin gölgesinde giren Ak Parti, geçen süre içerisinde bu tepkileri azaltmaya başladı. Özellikle milletvekili adaylarının ziyaretleri ve seçim irtibat bürosu açılışları ile parti tabanının sürece çekilmesi ve seçimlere heyecan getirilmesi sağlandı.
Bu süreçte Ak Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş’in Elazığ’a bakanlık sözü şehirde yeni bir heyecan oluşturdu.

Bakanlık Yarışı

PROF.DR. KELEŞ’E YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmaları sürecinde AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş’e halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmıyor.
Seçim çalışmaları kapsamında, esnaf, STK, kamu kurumları, ilçe, belde ve köy ziyaretleri yapan Prof.Dr. Keleş, seçim ve siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhur İttifakı olarak her zaman hakkın ve haklının yanında duran bir Cumhurbaşkanımızın olduğuna dikkat çeken Ak Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Allah O’na uzun ömürler versin. Bakın, televizyon programında rahatsızlandı. Rahatsızlığına rağmen programlarını aksatmıyor ve milletinin karşısına çıkıyor. 2 gündür de programlarını aksattı. Ama şunun müjdesini vereyim ki sağlığı gayet iyi. Hepinize, herkese selamları var.” dedi. 

Bakanlık Yarışı

PROF.DR.KELEŞ: “HİZMET AK PARTİ’NİN İŞİ”

Millet İttifakının Elazığ’a vaatlerini eleştiren Prof. Dr. Erol Keleş, “Millet ittifakının, şehrimizdeki bir milletvekili bilboardlara şunu yazabiliyor; ‘hizmet benim işim’  Ben de soruyorum, ‘bu şehre, bu ülkeye 21 yıldır AK Parti’nin iktidar olduğu bu ülkeye, ne hizmet yaptınız? ’Hizmet AK kadroların işi, hizmet bizlerin işi. Yarın inşallah Allah bana milletvekilliği nasip ederse hizmetin ne olduğunu, şehrime, ülkeme göstereceğim. Yine bilboardlarda Elazığ’a bakanlık sözü verildiği söyleniyor. Bunlar alışmışlar, masa başında her şeyi dağıtmaya, lafta konuşmaya ” ifadelerini kullandı.

Bakanlık Yarışı

“SÖZ VERİYORUM, BAKANLIK GETİRECEĞİM

Ak Parti Milletvekili adayı Prof.Dr. Erol Keleş’in bu cümlelerinin ardından salondaki bir vatandaşın, ‘O sizi kastediyor. Siz bakan olacaksınız.’ sözleri üzerine şunları ise söyledi: “Ben de O’na karşılık şunu söylüyorum, biz masa başı adamı değiliz. Biz bu milletin hizmetkarıyız. Biz emek insanıyız. Biz hizmet insanıyız. Ben yarın, Allah kısmet eder Meclis’e gidersem emeğimle, hizmetimle Allah’ın izniyle ülkeme, şehrime, ilçelerime bakanlığı getireceğim. Size söz veriyorum. Beni tanıyan arkadaşlarım bilir. Gecem gündüzüm yoktur benim. Benim mesaim sabah 5.30’da başlar, gece 11.00’de biter. Bu emek, bu hizmet bu şehre, bu memlekete bakanlığı getirecektir. Bundan emin olun.” diye konuştu. 

Bakanlık Yarışı

KURUM ZİYARETLERİ

Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, kurum ziyaretleri kapsamında Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Fırat Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum yöneticileri ve çalışanlarla görüştü.

STK ZİYARETLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında STK’larla da buluşan Prof.Dr. Erol Keleş, Memur-Sen, Sağlık-Sen, Şehit ve Gazi Sen, Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası başkan ve üyeleriyle buluştu, sorun ve taleplerini dinledi.

Bakanlık Yarışı

GENÇLİK BULUŞMASI
Elazığ Belediyesi Gençlik Merkezinin düzenlediği  “Gençlik Buluşması” programına katılarak gençlerin sorularını cevaplandıran Ak Parti Milletvekili Adayı Prof.Dr. Erol Keleş, gençlerin bu ülkenin ve şehrin kalkınmasında önemli roller üstlendiğini ve seçimlerin önemini çok iyi kavradıklarını dile getirdi.

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞLARI 

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin değişik bölgelerde hizmete sunduğu seçim Koordinasyon merkezleri açılışlarına katılan ve yoğun bir ilgi ile karşılanan  Prof.Dr. Erol Keleş, bu kapsamda, Sürsürü, Ulukent ve Akçakiraz’da  açılan SKM merkezlerinde konuşarak seçimlerin önemine vurgu yaptı.