Bakan Murat Kurum: Yeni Yuvalarımız Elazığ'a Hayırlı Olsun

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitapları öncesinde Elazığlılara seslendi. Bakan Kurum yeni konutların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Murat Kurum: Yeni Yuvalarımız Elazığ'a Hayırlı Olsun

Recep Tayyip Erdoğan’ın hitapları öncesinde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Elazığlılara seslendi. Bakan Murat Kurum’un açıklamaları şu şekilde
 “ELİMİZ ELİNİZDEN AYRILMAYACAK 
"Yaralılarımızı bu kardeşlerimizsin olduğu gibi 81 ilde destek olmak adına yaralımızı sardık. Sen Türkiye’sin yaparsın dedik . Aziz milletimize layık olmak için çalıştık. Depremden sadece 15 gün sonra sözleşmelerimizi imzaladık. On binlerce kardeşimizin dualarıyla temellerini attık. Biz Elazığlı kardeşlerimiz ile gurur duyuyoruz. Elazığlı kardeşlerimizin yeni yuvalarına kavuşma heyecanı var. Cumhurbaşkanımız vatandaşalar anahtarları teslim edecek. Bizim Elazığlı kardeşlerimiz ile özel bağımız var. 3 yıl önce biz depremde buradaydık omuz omuza yan yana buradaydık şimdiki gibi. Kardeşlerimiz yuvalarına girene kadar buradaydık. 3 yıl önceki depremden sonra cumhurbaşkanımız buraya 25 bin konut yapacağız sözünün verdi. Yaptı.  Şimdi de en gür ses ile hemen şimdi diyoruz ve konutlarımızı yapmaya başlıyoruz. Cumhurbaşkanımıza ve Gakkoşlarımıza söz veriyoruz burada yaptığımız konutlar gibi yeni konutları da böyle yapacağız. Önümüzdeki ramazan ayında Elazığlı vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Elimiz elinizden ayrılmayacak. Aynı anlayışla ile teslim edeceğiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.