Bahşi: Memur-Sen Olarak Verdiğimiz Kararlı Mücadele Sonuç Verdi

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük memur maaşının 22 bin lira seviyesine yükseltilmesiyle ilgili açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bahşi: Memur-Sen Olarak Verdiğimiz Kararlı Mücadele Sonuç Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen bu doğrultuda büyük bir çaba ortaya koyduğunu vurgulayan Bahşi, "

Kamu işçilerimize yapılan zam sorası mutluluğumuzu ifade etmekle birlikte gelir dağılımında oluşan adaletsizliğin ve enflasyonun altında kalan memur maaşlarının memur kesimini mağdur ettiğini belirtmiştik. Genel Başkanımız defalarca konuyu dile getirdi. Bizler de ilde yaklaşık 14 bini bulan üye sayımızla sesimizi duyurmaya ve kamu çalışanlarının mağduriyetini dile getirmeye çalışıyorduk. Oransal olarak yapılan zamların maaşlar arasındaki makası açtığını ve seyyanen zam verilerek bu dengesizliğin düzeltilmesi gerektiğini defalarca ifade ettik. Memur-Sen olarak kamu çalışanlarının haklarını savunma ve memurlarımızın Refah seviyesini yükseltme konusundaki çabalarımız durmaksızın devam etti. 

Ve nihayet sesimiz duyuldu ve taleplerimiz karşılık buldu.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamayla en düşük kamu görevlisi maaşını Temmuz ayından geçerli olmak üzere 22.000 ₺ seviyesine yükseltti. 

Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz.

Kamu görevlilerine, teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.