Bahşi'den Metin Bulut'a Teşekkür Ve Bakanlığa Talep Dosyası

Eğitim Bir Sen Elazığ Şubesi, 'Depreminin Eğitim Çalışanları Üzerindeki Etkileri, Hükümetten Beklenti ve Çözüm Önerilerimiz' başlıklı bir rapor hazırlayarak Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderdi.

Bahşi'den Metin Bulut'a Teşekkür Ve Bakanlığa Talep Dosyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, şunları kaydetti:

"ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

"6 Şubat 2023’de yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem; Elazığ’ın da içinde olduğu 11 ilimizi etkilemiş,  büyük yıkımlara yol açmıştır. Yaşadığımız bu büyük felaket sonrası kaybettiğimiz canlarımız için Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza ve evlerini kaybeden vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm ülkemizin başı sağolsun, geçmiş olsun. 

"BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ"

Depremin ilk gününden beri hem deprem bölgelerine yardıma koştuk hem de ilimize gelen depremzedelere yardım çalışması yaptık. Genel merkez olarak ayni ve nakdi bağışlarda yaklaşık 50 milyon TL, konuk evi hizmeti, arama kurtarma ekipleri ile milletin ve devletin yanında yer aldık. Zor zamanlarımız birlikte kenetlenerek atlatacağımızı bildiğimiz için "Biz Birlikte Güçlüyüz Birlikte Başaracağız" mottosuyla gece gündüz demeden çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. 

"RAPORUMUZ TBMM GÜNDEMİNE TAŞINACAK"

Eğitim Bir Sen olarak "Depreminin Eğitim Çalışanları Üzerindeki Etkileri, Hükümetten Beklenti ve Çözüm Önerilerimiz" başlıklı raporumuzu kamu oyu ile paylaşıyoruz. Kamu oyu ile paylaştığımız bu raporu aynı zamanda da Ak Parti MKYK üyesi ve genel merkez teşkilat başkan yardımcısı milletvekilimiz Sn Metin Bulut'a, TBMM gündemine taşıması amacıyla ileteceğiz. Bu arada, deprem süreci boyunca yaptığımız çalışmalara maddi manevi destek olan Sn. Metin Bulut'a da hassaten teşekkür ederiz."