Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'

Kübra Kabukçu/Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 'Aday Belli Karar Net'  Elazığ Mitingi'nde vatandaşlara  seslendi.

Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Elazığ’da İstasyon Meydanı’nda onbinlerce vatandaşın katıldığı mitingde  önemli açıklamalarda bulundu.

ELAZIĞ YİNE TARİH YAZIYOR
   Dr. Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada,“Görüyorum ki Elazığ ayağa kalkmış, sevdalılarını kucaklıyor. Maşallah İstasyon Meydanı deniz olmuş dalgalanıyor. Gakgoşlar yine tarih yazıyor. Milliyetçi Hareketi yine bağrına basıyor. Vefanız, cesaretiniz, Türkiye’ye nam salıyor. Mücadelemize heyecan katıyor. Bu vesile ile hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.”dedi.

“HARPUT’U SELAMLIYORUM”
   
Bahçeli,“Ağın’a, Alacakaya’ya, Arıcak’a, Baskil’e, Karakoçan’a, Keban’a, Kovancılar’a, Maden’e, Palu’ya, Sivrice’ye en halishane en içten selamlarımı gönderiyorum. Yanı başımızda dimdik duran Harput’u selamlıyorum. Çayda çıra oynayıp Deliloy ile gülenleri selamlıyorum. Asaletin, cesaretin, kardeşliğin, dostluğun simgesi Gakgoşları, Elazığ’ın her değer ve mirasını kalple selamlıyorum. Arap Baba’dan  destur almak için geldik. Balakgazi’nin, İmam Efendi’nin, Tayyar Baba’nın, Heybet baba’nın manevi mirasından feyz almak için buradayız.”dedi.

HAİNLERE TESLİM OLMAYACAĞIZ
 
Devlet Bahçeli,“ Zalimlere boyun eğmeyeceğiz, hainlere teslim olmayacağız. Şiddet severlere eğilip bükülmeyeceğiz, küresel ablukaya diz çökmeyeceğiz, karanlık senaryoları yırtıp atacağız. Şu an sembolik bir toplantı yaparak açık hava toplantısı yaparak buradaki sesinizi yedi düvele duyurmak istiyorum.  Adıyaman, Malatya, Tunceli, Diyarbakır, Elazığ, Türkiye niyaz ederim ki ayağınıza taş değmesin. Allah sizleri kof sözlerden, kem gözlerden, kötü emellerden korusun, kollasın. Bu meydanda bizlere daha iyisini yapma şevkini alkışlayan, mücadelemize destek sağlayan siz değerli kardeşlerimize buraya kadar gelmese de gözü, kulağı, duası bizimle olan muhterem vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Açık hava toplantılarının düzenlenmesinde emeği geçen parti teşkilatımıza, değerli yöneticilerini ve tüm dava arkadaşlarımı kutluyorum.”dedi.
 

BAHÇELİ:“CÜMLELER DOĞRUDUR SEN DOĞRU İSEN”
   
Devlet Bahçeli,“2023’e doğru aday beli karar net temalı bugün ki toplantımıza katılan Elazığlı kardeşlerimizin yanı sıra Adıyamanlı, Malatyalı, Tuncelili, Diyarbakırlı kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum, sefalar getirdiniz. Yolu doğru olanın yükü ağır olsa da biz bu yükü imanla ve iştahla kaldırdık, kaldırıyoruz. Doğru duvarın yıkılmayacağını çok iyi biliyoruz. Yunus diyor ya ‘cümleler doğrudur sen doğru isen’ Ümitsizliğe çanak tutanların doğruya ve doğruluğa muhalif tarafta bulunacağına inanıyoruz. Ülkü vardır, ülke vardır. Ufuk vardır, kaderdaşlık ve kardeşlik hukukuyla yaşayacağımız daha nice asırlar bizleri beklemektedir.”diye ifade etti.

“ACIMIZLA VE SEVİNCİMİZLE BİRİZ VE BERABERİZ”
   
Devlet Bahçeli,“Attığımız her adım umut doludur. Söylediğimiz her söz sevgi ve saygıyla doludur. Milli ve manevi değerlerin ortak paydasında yerini alan her insan  bizim kardeşimiz, Türk milletinin öz be öz evladıdır. Kardeşlik hukuku kalleşlik fermanını yırtıp atacaktır. Hiçbir şer odak aramızı açamayacaktır. Hiçbir mihrak aramıza giremeyecektir. Bizim birlikteliğimiz çıkara dayalı değildir. Bizim kardeşliğimiz gölgeli bir iş değildir. Bin yıldır bu topraklarda el ele, gönül gönüle, omuz omuzayız. Acımızla ve sevincimizle biriz ve beraberiz. Ayrımız yoktur, gayrımız yoktur, hasmımız ise pek çoktur.”dedi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”
2023 seçimlerin de Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Bahçeli,“ Meydanın boş olmadığını bütün aleme gösteriyorsunuz. Kimse boşuna heves etmesin çünkü Cumhur İttifakı alayına göğüs germeye ve kirli oyunlarını bozmaya muktedirdir. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kalmıştır. Demokratik hesap günü ufukta görünmektedir. Bizim adayımız nettir; Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara farkla seçilmesi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde siyaseten güçlü temsil edilmesidir. Cumhur İttifakı olarak mecliste nitelikli çoğunluğa ulaşmamız lazımdır. Arzumuz budur. Soruyorum sizlere; bu hedeflere bizlikte yürümeye var mısınız? Bize destek olacak mısınız? Üç hilalin yanında duracak mısınız? Söz veriyor musunuz? Allah’ın izniyle Elazığ zillete düşmeyecektir. Türk milleti zillete düşmeyecektir.”dedi.
 

PKK’YA KOL KANAT GEREN KILIÇDAROĞLU’DUR
Bahçeli,“Bugün ki mevcudiyetimizin hamurunu ecdadımız yoğurdu. Bize kanlarıyla canlarıyla onlar bıraktı. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuz çok farklıdır. Türkiye’yi yabancı ülkelere şikayet eden yüzsüzlerle işimiz ve tahammülümüz yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Siyasi nefretini Türkiye’ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK’ya kol kanat geren Kılıçdaroğlu’dur, FETÖ’ya özgürlük sözü veren Kılıçdaroğlu’dur, teröre destek veren Kılıçdaroğlu’dur. Ayrı zamanda Türkiye’nin huzur ve güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Londra’ya giderken temiz para bulacağım dedi. Türkiye’yi uyuşturucu satmakla suçladı.”dedi.
 

DÜNYANIN NERESİNDE KILIÇDAROĞLU GİBİ BİR LİDER VARDIR
Bahçeli,“Cari açığın hangi paralarla kapatıldığını yanlışlarla iddia etti. Birleşik krallıktan haberi olmadığını cahilce söyledi. Kılıçdaroğlu ve yönetiminin tedavisi olmayacaktır. Dünyanın hangi medeni ülkesinde kendi milletine sırtını dönen bir muhalefet vardır. Dünyanın neresinde Kılıçdaroğlu gibi bir lider vardır. Atatürk’ün kurduğu parti rehin ve işgal edilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi kuruluş çiziğinden uzaklaşmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Kılıçdaroğlu tanınmaz hale getirmiştir. Sebahattin Demirtaş’a özgürlük vereceğiz diyen  CHP yönetimidir, teröre destek veren CHP  yönetimidir.”dedi.

ONLAR ABD’YE GİDER, BİZ ELAZIĞ’IN HUZURUNDAYIZ
   
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli,“Onlar ABD’ye gider, biz Elazığ’ın huzurundayız: Onlar Birleşik Krallığa gider biz Adıyaman’dayız, onlar dışarıya gider biz Diyarbakır’dayız, biz Tunceli’nin gönlündeyiz. Biz Cumhur İttifakı’ndayız. Hep birlikte Türkiye’yiz. Soruyorum sizlere 2023 yılında vatana, bayrağa, milli namusa ve milli haysiyetimize sahip çıkacak mısınız? 2023 yılında Zillet İttifakından hesap soracak mısınız? Batıla hizmetkârlık eden yüz karalarına 2023 yılında bedel ödetecek misiniz? 2023 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verecek misiniz? Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçecek misiniz? Gakgoşlar şimdiden kararını vermiş. Sözünüz sözümüzdür, hedefiniz hedefimizdir.”dedi.

BAHÇELİ:HDP-PKK HAİNDİR
    
Bahçeli,“ PKK’nın siyasi bünyesi olan herkes üssü toplar damarıdır. Daha fazla gecikmeye bırakılmadan HDP’nin kapatılması mutlak ve hukuki bir mecburiyettir. Hiç kimse HDP ile ilgili bize parmak sallayamaz. Sallayan olursa o parmakları kıracağımızı hiç kimse unutmamalıdır. Bu belediyeleri para kapısına çevirenler bize konuşamaz. HDP, PKK polislerimizin kanlısıdır. HDP-PKK haindir. Kürt  ve Zaza kökenli kardeşlerimizin HDP-PKK ile bir bağlantısı yoktur onlar bizim can kardeşlerimizidir. HDP-PKK ile Kürt ve Zaza kardeşlerimizin ilişkisi olduğunu söylemek bile mümkün değildir.”dedi.

“ELAZIĞ’I GEÇEMEZLER”   
   
Bahçeli,“Kimlerin kimlerle beraber olduğunu diyorum ki aynaya bakın, masaya bakın, geçmişe bakın ve PKK ile geçmişten bağlantı kurun. Zillet ittifakı ne oluyor Elazığ’da ne oluyor? diye masanın altına saklansın. PKK, HDP, hepsi ortak değil mi? Cumhur’un karşısında durmuyorlar mı? Elazığ’ı geçemezler, Adıyaman’ı yenemezler, Diyarbakır’ı aşamazlar, Tunceli ve Türkiye’yi mahcup edemezler, bir oluruz, diri oluruz. Türk milletinin şahsiyetini kimseye çiğnetmeyiz.”dedi.

CESARETİN VAR MI?”
   Bahçeli,“Türkiye zafere kilitlenmiştir. Kalbi yabancı başkentler için atan kişiler bu gerçeği anlayamaz. Bunlar nefsine hakim değil, yabancılara hadim olan kötünün siyaset anlayışlarıdır. Sayın Kılıçdaroğlu adamsan çık açıkla aday mısın? Değil misin? Ne için duruyorsun? Hangi mantıkla keçeyi suya atıp çıkan yerlerini tutuyorsun. Sayın Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı?”dedi.

Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'
Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'
Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'
Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'
Bahçeli: 'Onlar ABD'ye Gider, Biz Elazığ'ın Huzurundayız'