Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Hakimiyet'e Ziyaret

Kübra Kabukçu/Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Hakimiyet'e Ziyaret

Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık ile birlikte İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Prof. Dr. Yasemin Açık,14 Mayıs seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

PROF.DR.AÇIK: “ELAZIĞ BENİM SEVDAM”

Elazığ’ın her zaman kendisi için önemli olduğunu ifade eden  Prof.Dr.Yasemin Açık,“Elazığ benim sevdam. Gerçekten  yaptığım tüm işlerde  önceliğim şehrim ve insanım oldu. Siyasette de şehrimi temsil etmek istiyorum. Çıktığım yolda Allah bizi mahcup etmesin.  Şehrimizin ve medyamızın desteği çok önemli. Elazığ insanı aslında çok vefalı,aynı zaman da birlik beraberlik içerisin de olan bir şehir. Kardeşlik duygusu fazla olan bir şehir.Hep birlikte çalışarak ilimiz için güzel şeyler yapmalıyız.”dedi.

İNŞALLAH BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Milletvekilliği görevinin halka hizmetkarlık olduğunu ifade eden Prof.Dr.Açık,“İnşallah birlikte başaracağız. Milletvekilliği aslında halkın hizmetkarlığıdır. Aynı zaman da halk için dertlenmektir. Halkın sorunlarını çözmek için görev istemektir. Bende bu anlamda yeni bir bakış açısı ile şehrimizin çıkarı için,şehrimizde yaşayan insanların refah düzeyini iyileşmesi için elimden gelen her şeyi yapacağımı belirtmek isterim.”dedi.

KURACAĞIMIZ İLETİŞİM OFİSİ HALKIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEK

Milletvekili olduğu takdir de ilk  işinin halkın sorunlarını anlatacağı bir iletişim ofisi kurmak olacağını ifade eden  Prof.Dr. Yasemin Açık,“Nasip olursa ilk yapacağım şey, iletişim merkezi oluşturacam.Bu iletişim ofisinde 3 ayrı  bölüm olacak. Dertleri ve sorunları olan insanlar Ankara’ya gidip geliyorlar yoruluyorlar ve mağdur oluyorlar. Ben burada bir merkez kuracam, bu merkezde insanlar sorunlarını anlatacak ve Ankara’ya gitmelerine gerek kalmayacak.O sorunlar ile ilgili  kurduğumuz ekip hem ilgili yerleri arayacak hem de ben arayacam, sorunlarına ilişkin çözüm yolları arayacağız.”diye ifade etti.

ELAZIĞ’IN ÇIKARI İÇİN HAREKETE GEÇECEĞİZ

Elazığ’da öne çıkan sektörlerin harekete geçmesi ve yapılması gerekenler için bir yol haritası oluşturacaklarını ifade eden Prof.Dr. Açık,“İkinci yapacağımız merkezde sivil toplum örgütleri ile ortak akıl oluşturup bu şehrin yararına ortak işler yapmak olacak. Üçüncü yapacağımız şey ise bir ARGE merkezi kurarak, şehrin öne çıkan sektörlerini ve yapılması  gerekenler için bir yol haritası oluşturacağız. Ayrıca şehrin gelecekte olası sorunlarını önceden fark edip, çözülmesine yönelik işler yapacağız. Aynı zaman da kamu kurumlarını Elazığ’ın çıkarı için harekete geçireceğiz.Bakanlıklar da mesai harcayıp şehrin çıkarları için çalışacağız.Yine Ankara’da Elazığ’da kuracağımız bir ofis gibi bir merkez kurarak,Ankara’ya gelen insanlarımıza yardım ve destek olacağız.”dedi.

SANAYİCİLERİN ELAZIĞ’A GELİP YATIRIM YAPMALARINI SAĞLAYACAM

Prof.Dr.Yasemin Açık,“Bunun dışın da ben sanayici bir insanım.Mutlaka sanayicilerin Elazığ’a gelip yatırım yapmalarını sağlayacam. Kamunun kaynaklarını aktarmaya çalışacam. Özellikle kadın ve çocuklar benim için çok önemli.Gençler çok önemli.Gençlerin istihdamının artırılması ve onların donanımlı hala getirilmesi için bir takım projeler gerçekleştireceğiz.”dedi.

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Hakimiyet'e Ziyaret
Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Hakimiyet'e Ziyaret
Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Hakimiyet'e Ziyaret