Av. Ömer Faruk Çelik'ten Önemli Açıklama!

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Av. Ömer Faruk Çelik'ten Önemli Açıklama!

AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı görevinden 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olmak üzere istifa ettiğini belirten Av. Çelik, söz konusu paylaşımda,

“Aziz şehrimiz Elazığ’a yeni hizmetler gerçekleştirmek düşüncesi ile ilk günkü heyecan ve ilk günkü aşkla yeni bir hizmet yolculuğu için “Bismillah” diyoruz.

Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi. Yapılan duyuruda ayrıca,

“Değerli Elazığlı Hemşerilerim,

Büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı görevinden 2024 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliği'ne aday adayı olmak üzere ayrılmış bulunmaktayım.

Merkez İlçe teşkilatımızda 6 yıl Başkan vekili, 7 yıl ise Merkez İlçe Başkanı olmak üzere 13 yılı aşkın bir süre partimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu kutlu davada bir nefer olarak bulunmanın sorumluluğu ve onuru ile büyük bir aşk ve heyecanla görevimi en iyi ve en etkili şekilde yerine getirmeye gayret ettim.

Önümüzdeki süreçte, ilk günkü heyecan ve ilk günkü aşkla Elâzığ'ımızda yeni bir hizmet yolculuğu için "Bismillah" diyoruz. Bugüne kadar birlikte çalışmaktan büyük bir şeref duyduğumuz ve her zaman desteklerini gördüğümüz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, MKYK Üyemiz Sn. Av. Ömer Serdar'a, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn.Metin Bulut'a, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sn. Mücahit Yanılmaz'a, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Sn.Hasan Murat Öz'e ve Genel Merkez Yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Görev yaptığım süre boyunca partimize ve şehrimize çok kıymetli hizmetler gerçekleştirdiğimiz İl Başkanımız Sn.Şerafettin Yıldırım'a, Elazığ Milletvekillerimiz Sn.Prof. Dr. Erol Keleş, Sn. Ejder Açıkkapı, Sn. Mahmut Ridvan Nazırlı'ya, Elazığ Belediye Başkanımız Sn.Şahin Şerifoğulları'na, geçmiş dönemlerdeki Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanlarımıza ve Merkez İlçe Başkanlarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile Yönetim Kurulu Üyelerimize, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyelerimize, sürekli olarak iletişim içerisinde bulunarak güzel çalışmalar gerçekleştirdiğimiz Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, mahalle ve köy muhtarlarımız ile kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak birliktelik ruhu ile çalıştığımız Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Sn.Semih Işıkver'e, Elazığ İl Başkanı Sn. Yunus Bal'a ve tüm teşkilat üyelerine de ayrıca teşekkür ediyorum.

Merkez İlçe Teşkilatımız'da bugüne kadar omuz omuza güçlü bir koordinasyon ve motivasyon içerisinde çalıştığımız, özveri ve fedakarlıkları ile her zaman gönül dünyamda özel yerleri bulunan yönetim kurulu üyelerimize, belde başkanlarımız ile belde yönetimlerimize, mahalle başkanlarımıza, köy temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize ve müşahitlerimize özel bir teşekkürü borç bilirim.

Hemşerilerimizle güçlü bir şekilde kurduğumuz gönül bağımızı devam ettirerek yeni hizmetler gerçekleştirmeye ve hemşerilerimizin dualarını almak için büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Tüm Elazığlı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kamuoyuna saygılarımla.” İfadeleri yer aldı.

Av. Ömer Faruk Çelik'ten Önemli Açıklama!