Av. Gülaç: 'Her zaman ve Her Koşulda Cumhurbaşkanımızın Yanındayız'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, Millet İttifakı'nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Av. Gülaç: 'Her zaman ve Her Koşulda Cumhurbaşkanımızın Yanındayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Parti’nin bir araya gelerek oluşturduğu Millet İttifakı uzun ve tartışmalı bir sürecin ardından adayını belirledi. İttifakın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyuruldu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, yaptığı açıklamayla Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ve süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“YIPRANMAYACAK ADAY ‘BAY KEMAL’ İMİŞ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde girdiği her seçimi kaybettiğine değinen Aday Adayı Av. Gülaç: “Yakın tarihi sürece baktığımız zaman bir hezimet yaşayan, girdiği her seçimi kaybeden bir CHP ve onun Genel Başkanı olarak görev yapan bir Kemal Kılıçdaroğlu gerçeğini apaçık görebiliyoruz. Bu kez sayın Kılıçdaroğlu nihayet beklediğimiz cesareti göstermiştir. 10 seçimde 0 çeken Kılıçdaroğlu, cesaretsizliğinden doğan hakla oturduğu o koltuğunu da 11’inci yenilgisiyle kaybedecektir. Süreç apaçık ortadadır. Yıpranmasın diye açıklamadıkları aday Kılıçdaroğlu, kaçınılmaz yenilgiyle yüzleşmiş olacaktır. 

 “ASLA BİR ARAYA GELMEYECEK GRUPLARIN DA DESTEKLEDİĞİ ADAY” 

Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren kesimler arasında marjinal sol örgütlerden HDP gibi terör konusunda defosu olan partilerin yer aldığını vurgulayan Av. Gülaç, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

“Bizler Kemal Kılıçdaroğlu’nu HDP ile veya ismini anmaya gerek duymadığım terör ile marjinallik ve ülkemize zarar vermek için avuç okşayarak bekleyen zihniyet ile kurduğu dirsek temasından tanıyoruz. Elbette ki bu süreç bu gurupların temsiliyetini de kapsamaktadır. Özellikle Saadet Partisi’ne, DEVA Partisi’ne, Gelecek Partisi’ne ve İYİ Parti’ye gönül veren vatandaşlarımızın terörle gönül bağı olan insanlarla aynı safta olmayı reddedeceğini biliyorum. Milletimiz dün noter masası diyerek sırt dönülen, daha söylediği ağır sözlerin oluşturduğu, kendi ifadeleriyle kumar masasına geri dönen, aday belirleme sürecinde bile büyük sıkıntılar yaşayıp  dağılma aşamasına gelen bu göstermelik koalisyona elbette ki fırsat vermeyecektir. Cumhurbaşkanı adayının ismini bile açıklarken kaos oluşturan bu yapı ülkeye ancak kaos vadedebilir. Milletimiz bu kaos masasını, Türkiye Yüzyılına tercih etmeyecektir. Bizler her fırsatta ülkemizin çıkarlarını savunmaya, her an ve her koşulda sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”