Av. Cengiz Gülaç, Ak Parti'den Elazığ Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı

Gazeteci ve Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı Av. Cengiz Gülaç, Ak Parti Elazığ Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Av. Cengiz Gülaç, Ak Parti'den Elazığ Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci ve Hakimiyet Gazetesi Köşe Yazarı Av. Cengiz Gülaş, özel bir otelde düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen basın toplantısı ile Elazığ’dan Ak Parti Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Av. Gülaç, sloganik sözlerle ve projelerle değil Elazığ’ın temsil gücü olmak adına bu yola çıktığını söyledi.

İşte Av. Cengiz Gülaç’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

“ÜLKEMİZE VE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”
2023 seçimleri malum olduğu üzere sürekli tartışılan ve konuşulan bir süreç bu yolda birçok arkadaş gibi bende Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adaylığına karar verdim. Allah nasip ederse aday adayıyım. İlerleyen süreçte Cumhurbaşkanımız taktir ederse önce şehrimize sonra ülkemize elimizden geldiği sürece hizmet etmeye çalışacağız.

Av. Cengiz Gülaç, Ak Parti'den Elazığ Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı

“TÜRKİYE’NİN TÜM KESİMLERİ BEDEL ÖDEDİ”

2023’e giden süreçte malum olduğu üzere Cumhur İttifakı ile Millet ittifakı farklı vizyonlarla ortaya çıkmış durumda. Bir tarafta sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan üzerine karşıtlı bir kampanya yürütürken diğer tarafta verilen hizmetlerin artarak devam edip etmemesi yönünde halka sunulacak ve halktan oy istenecek. Bitarafta ikinci yüz yıl projesi ile ortaya çıkan bir siyasi oluşum var. Toplumun hemen hemen her kesimi Türkü, kürdü, alevisi, sunisi fark etmez ilk yüz yılda acı çekmeyen herhangi bir grup yok. Darbeler, işkenceler dönemini hepimiz çok iyi biliyoruz. 

“TÜRKİYE YÜZ YILI HAYALİMİZ VAR”

Bir tarafta birinci yüz yılın sadece sanki doğum günü kutlarmışçasına ikinci bir yüz yıl vaadinde oluşan bir oluşum var ama diğer tarafta Türkiye yüz yılı hayali ve vaadi var. Ben bu hayalden ve vaatten çok etkilenmiş biri oldum. Bunun bir parçası olabilirsem ne mutlu bana.

Av. Cengiz Gülaç, Ak Parti'den Elazığ Milletvekilliğine Aday Adaylığını Açıkladı
“ELAZIĞ HALKININ FARKLI BİR BEKLENTİSİ VAR”

Türkiye yüz yılı hayaliyle ortaya çıkan Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakımızın hayallerinde gelelim bizim için önemli olan konuya. Elazığ bu hayalin neresinde olacak. Son 20 yılda AK Partiye 81 ilde en yüksek oylardan birini aldığı ildir. Özellikle pandemi ve depremin de denk gelmesiyle birlikte Elazığ halkı zannederim ki farklı bir beklentileri var. Bu beklentilere cevap vermek adına Elazığ’da da söylenmemiş bir söz yok. Bu sözleri en fazla söyleyen insanlar da burada.

“ELAZIĞ TEMSİL GÜCÜ İSTİYOR”

 Herhangi bir makama aday olmak, sloganlarla ortaya çıkmak bu şehrin realitesi değil. 5 yılda bir sahneye çıkıp sizlerin huzuruna çıkıp tırnak içerisinde projelerle gitmek doğru değil. Doğru olan son 20 yılda Elazığ AK Partinin genel bütçede faydasını aldı. Ben geride kaldığımızı zannetmiyorum. Ama halkımızın şikayet ettiği en büyük konu temsil gücü istiyoruz. Elazığ halkı mecliste Ankara’da sadece kendi sorunlarını değil aynı zamanda bu ülkenin meseleleriyle de sözü, fikri ve liyakat sahibi inşalar istiyor. Biz temsil gücü yüksek figürler istiyoruz. 

“TÜRKİYE YÜYZ YILINA KATKI SAĞLAMAK İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM”

Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüz yılı sözü beni çok etkiledi. Bir şeyler yapabileceğimi düşündüğüm için bu göreve talip oldum. Taktir Cumhurbaşkanımız ve Elazığ halkının. Umarım ilerleyen süreçte memlekete faydamız olur.