Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'

14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti'ye sunduğu öneri paketi ile cumhur ittifakı üyesi olarak tek başına ve kendi adaylarıyla seçimlere girerek önemli oranda başarı sağlayan Yeniden Refah Partisi'ne halkın yoğun ilgisi devam ediyor. Üye sayısı olarak en hızlı büyüyen parti, yerel seçimlerde de iddialı olduğunu saha çalışmalarıyla gösteriyor

Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı içindeki Saadet, Deva, Gelecek gibi partiler alacakları komik orandaki oyları hesap edip CHP listelerinden seçimlere girmelerine rağmen, kendi logosu ve adaylarıyla seçimlere girerek önemli bir başarı yakalayan ve halkın gönlünde önemli bir yer edinen Yeniden Refah Partisi,  hızlı yükselişini devam ettiriyor.

Üye sayısında hızlı bir yükseliş ortaya koyan Yeniden Refah Partisi, son aylarda üye sayısı en hızlı artan parti konumuna yükseldi.

HALKIN BÜYÜK TEVECCÜHÜ

Teşkilatları ve mensuplarıyla sürekli sahada olan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş; ilçe, belde ziyaretleri yanında esnaf ve STK ziyaretleriyle halkın nabzını tutuyor ve partilerinin misyon ve hedeflerini anlatıyor.

Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'

HER CUMA ESNAF BULUŞMASI

Her Cuma günü esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, esnaflarla buluşuyor ve dertlerini dinliyor.

Esnaf buluşmaları kapsamında esnafların sorunlarını dinleyip yetkililere  ileten Başkan Ateş, esnafların sıkıntılı ve zor bir dönemden geçtiklerini, artan enflasyon sebebiyle halkın alım gücünde önemli bir düşüş yaşandığını bunun da hem vatandaşları hem de esnafları zor durumda bıraktığını ifade etti.

Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'

HER ZİYARETTE ÜYE YAPILIYOR

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde halkla da buluşuluyor. Vatandaşlara partilerinin ekonomik ve sosyal politikalarını anlatan parti mensupları, yaptıkları üyelerle de partinin hızla büyümesini sağlıyorlar.

İLÇE DİVAN TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

İl merkezinde yapılan saha çalışmaları yanında İlçe Divan toplantılarına da büyük önem veren Yeniden Refah Partisi bugüne kadar tüm ilçelerde kongre ve divan toplantılarını gerçekleştirdi.

Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'

Birçok ilçede ikinci kez divan toplantıları düzenleyen Yeniden Refah Partisi, halkın ilgisine muhatap oluyor. İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen belde ve ilçe divan toplantılarına yoğun katılım sağlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Yurtbaşı ve Yazıkonak  beldelerinde divan toplantısı düzenleyen Yeniden Refah Partisi Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Abdullah Çınar, bu hafta sonu ise Sivrice, Maden ve Alacakaya ilçe Divan toplantısını gerçekleştirdi.

Şehir merkezi yanında ilçe ve beldelerde halkın partilerine teveccühünün yüksek olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Çınar; “Vatandaşlarımızın partimize ilgi ve yönelimini Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan‘ın duruşu ve ülkemiz sorunlarına yönelik çözüm önerileri ile teşkilat mensuplarımızın çalışmalarına borçluyuz. Partimiz, ekonomik politikalarıyla halkımızın tek umudu haline gelmiştir” dedi.

YENİDEN REFAH’A YENİ KATILIMLAR

Partilerine hemen her partiye mensup isimlerden yoğun bir katılım süreci yaşadıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, “Ülkemizin sorunlarının çözüm adresini partimizde gören duyarlı hemşerilerimiz partilerimize katılıyor ve destek veriyorlar. Yeni katılımlarla daha güçleniyor ve halkımızın umudunu yükseltmeye devam ediyoruz” dedi.

Ateş '94 Ruhu Belediyeciliği İle Geliyoruz'

ATEŞ; “31 MART, 94 RUHU BELEDİYECİLİĞİNE YENİDEN GEÇİŞİN MİLADI OLACAK”

31 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde şehir merkezi yanında ilçe ve beldelerde de iddialı olduklarını ifade eden Başkan Ateş, şunları söyledi: “Yeniden Refah Partisi’nin belediyecilik anlayışının ne olduğunu, milli görüş belediyeciliğinin merhum Erbakan hocamızın deyimiyle “tekeden süt çıkarmak” olduğunu toplumumuzun birçok kesimi çok iyi biliyor. Zira 94 Refah Devrimi ile başta İstanbul, Ankara ve Elazığ olmak üzere birçok şehrimiz milli görüş belediyeciliğinin ne olduğunu halkımız hem gördü hem de yaşadı. Halkımız yeniden milli görüşü yaşamak istiyor ve bunun adresi olarak da Yeniden Refah Partisini görüyor. Bizler, halkımızı daha fazla bekletmek istemiyor ve bu özlemi gidermek istiyoruz”