'Aşı Kalmadı'

Elazığ Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat yeni yılın ilk haftasında İlimizde COVİD 19 süreci ile ilgili bilgiler vermiş, gelinen noktada yapılan çalışmaların karşılığı Elazığ olarak sarı renkte olmamızdan dolayı üzüntüsünü dile getirerek, vatandaşlarımızı Turkovac  aşısı yaptırmak amacıyla Fethi Sekin Şehir Hastanesine davet etmişti.

'Aşı Kalmadı'

Bu davete uyan vatandaş, e-nabız üzerinden Turkovac  seçeneğini de tercih ederek randevusunu almış ve aşısını yapmak amacıyla kendisine verilen saatte hastaneye gitmiş.

Vatandaş, Turkovac  aşısı için randevu aldığını söylemesine karşılık “aşı bitti” cevabı aldığını iddia ederek tepki göstermiş.

 “Madem aşınız yoktu neden randevu verildi, madem  bu aşı için randevu verdiniz neden randevu alan vatandaşa sayısı kadar aşı ayırmadınız” dediğini iddia eden  vatandaş, bizleri de arayarak konunun ilgililere iletilmesi konusunda destek istedi.

Eğer iddia doğruysa söyleyeceğimiz şey;“Vatandaşı böylesi basit aşılacak sorunlar sebebiyle mağdur etmeyelim. İşimizi ciddiyetle yapalım. Hem aşı oranından şikâyetçi olmak hem de randevu verilmesine rağmen “aşı kalmadı” demek, çelişki ve kendinizi boşa düşürmektir. Bilin istedik.