Araç Geçişine Kısıtlama Getirildi!

Bayram tatili dönüşünde trafik yoğunluğunu azaltmak için Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde kamyon, çekici ve tanker gibi araçların trafiğe çıkışı sınırlandırıldı.

Araç Geçişine Kısıtlama Getirildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram tatili sona ererken, dönüş yolunda araçlar yoğun bir şekilde yollara dökülüyor. Özellikle tatilin son günü dönen sürücüler için trafik yönetimi önemli bir konu haline geliyor. Bu nedenle, Düzce Valiliği tarafından alınan önlemlerle Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde trafik yoğunluğunun kontrol altına alınması hedefleniyor.

Kamyon, çekici ve tanker gibi büyük araçların trafiğe çıkışının sınırlanması, sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak ve trafik kazalarını minimize etmek amacıyla alınan bir tedbirdir.

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada belirtildiğine göre, Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu İstanbul istikametine seyahat eden sürücülerin 14 Nisan Pazar günü saat 05.00 ile 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00 arasında belirli araç türlerinin geçişine izin verilmeyecek.

Bu kararın, özellikle bayram dönüşü oluşabilecek trafik sıkışıklığını ve kazaları önlemeye yönelik olduğu vurgulanıyor. Bu önlemlerin, sürücülerin seyahatlerini daha güvenli ve düzenli hale getirmesi bekleniyor.