ANLAMLI İFTAR

Kardeşlik İftarı'na Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustaf

ANLAMLI İFTAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kardeşlik İftarı’na Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Adnan Seyrek, İLBANK Bölge Müdürü Ali Tekateş, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Cebeci, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile çok sayıda çocuk ailesiyle birlikte katıldı.

 

İHH ÇOCUK İLAHİ GRUBU GÖZ DOLDURDU

 

İftar öncesi Grup Çağrı tarafından seslendirilen kasideler programa ayrı bir renk katarken, iftar programına damga vuran ise küçük çocukların özel olarak hazırladığı ilahi ve kasideler oldu. Muhammed Alisa isimli çocuk akşam ezanını okurken ezan sonrasında dua okuyarak katılımcılardan büyük alkış aldı.

İHH Çocuk İlahi Grubu ise okudukları eserler ve mimikleriyle katılımcılardan tam not aldı.

Elazığ Belediyesi Kardeşlik İftarı’na katılan çocuklar ramazan ayında güzel bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, 12 kişiden oluşan grup daha sonra Hadislerle programa ayrı bir renk kattı.

ÇOCUKLAR GÖZBEBEĞİMİZ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, çocukların mutluluğunu gözlerinden okuduğunu belirterek, iftar programında kendileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Yanılmaz, tematik iftar programlarının bu yıl da farklı konseptlerle hazırlandığını ve her ramazan ayının 15. gününde yetim çocuklarla kardeşlik iftarı programını düzenlediklerini kaydetti. Ramazan ayının bu yıl çok güzel geçtiğini belirten Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu akşam biz burada sevgiyi, muhabbeti, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği yaşıyoruz. Sizler bu iftar programına teşrif etmekle katılmakla bizleri şereflendirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizin yüzünüzdeki tebessüm, sizin sevginiz, muhabbetiniz bütün dünyayı verseler değiştirilecek bir olay değildir. Bu açıdan 2014 yılından itibaren ramazanın her 15. gününü kardeşlik iftarı olarak siz kardeşlerimizle, evlatlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Her yıl biraz daha gelişiyor ve genişliyoruz. Biz Allah ömür verdikçe inşdigerah her ramazan ayının 15. günü sizlerle birlikte olacak, iftarımızı sizlerle birlikte açacağız. Tabi ki sadece ramazanın 15. günü değil her zaman, 365 gün sizlerin yanında olacağız. Sizlerin daha rahat ve huzurlu yaşayabilmesi için biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her türlü gayreti ve çalışmayı inşdigerah yapacağız.”

Program sonunda ise İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya dua ederek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.