An Gelir…

Bir an gelir ve bir olay olur ki tüm hayaller ve umutlar son bulur. Yapılan tüm gelecek planları, mutluluk hayalleri hem de tüm bunların yaşanılması planlanan noktada son bulur.

An Gelir…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buna en hüzünlü örneği ilimizde yaşanan bir ölüm haberi ile düştü gündemimize.

Temur Tekin 72   yaşındaydı. 24 Ocak 2020 depremine Mustafapaşa Mahallesi Ali Rıza Septioğlu Bulvarında dişinden tırnağının birikimleri ile sahip olduğu evde yakalandı. Evi yıkılmamıştı ama ağır hasarlıydı.

Bakanlığın riski alan ettiği bölgede TOKİ tarafından yeni evler yapıldı. Kura çekildi mi bilinmez ama muhtemel kendisine çıkacak evlerin durumuna bakmak amacıyla inşaata gitti. Aslında inşaat alanına ve binalara girmenin yasak olmasına rağmen nasıl oldu, kader nasıl ağlarını  ördü, görevlilerin nasıl gözünden kaçtı bilinmez ama Temur amcamız inşaata çıkmayı başardı.

Odaları gezdi ve evde oturma hayalleri, ailece mutlu bayramlarda buluşma ve mutlu anları birlikte yaşama hayalleri kurdu mu bilinmez ama birden kendini boşlukta buldu ve uzun bir düşüşten sonra kendini 8 metrekarelik çukurda buldu.

O an vefat etti mi yoksa yaşadığı halde kendisini kurtarmaları için çevreye seslenebildi mi bilinmez ama ailesinin araması ve polise haber vermesiyle cansız bedeni asansör boşluğunda bulundu.

Bu hazin olayla birlikte gelecek hayalleri ve mutlu günler vaat eden film birden koptu.

Temur Amcamız, tüm hayalleri ve gelecek planları ile birlikte göçtü aramızdan.

Olayda kusuru olanların yargı önünde hesap vermesi ve ceza alması Temur amcamızı   geri getiremeyecek. Ancak bu olay da gösterdi ki ilgili firmalar ve bunları denetleyen iş güvenliği firmalarının ağır ihmal ve kusuru olabilir. Bunları denetleyecek kurumlar ise ne yazık ki ortada yoklar ve etkileri yok.

Rabbim Temur Amcamıza   rahmet eylesin. Asıl mutluluğu cennette yaşar inşallah.