Yumakgil, Vali Kaldırım'la buluştu

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığspor Başkan Adayı İrfan Yumakgil'i makamında ağırladı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Başkan Adayı İrfan Yumakgil, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Kaldırım ile Yumakgil çeşitli istişarelerde bulundu. İrfan Yumakgil'den kulübün borcu ve transfer tahtası konularında bilgi alan Vali Kaldırım, Elazığspor camiasıyla birliktelik sağlayıp temsilcimizin bir an önce yeni sezona hazır olması gerektiğini deklare etti.

Görüşmeye ilişkin olarak bilgiler veren Elazığspor Başkan Adayı İrfan Yumakgil; 'Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ile bir araya geldik. Kendisi bizlere gayet olumlu baktı ve toplantımız da olumlu geçti. Hep birlikte bir araya gelerek bu işin bitmesi, Elazığspor'un sıkıntılarından kurtulması adına çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti. Kısıtlı süremiz var malumunuz. Bu süremiz bitene kadar herkesin destek olup bir an önce transfer tahtasının açılması gerekiyor' şeklinde konuştu.



BAŞKAN YANILMAZ'LA DA BİR ARAYA GELDİ

Önceki akşam Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile de bir araya gelen Başkan Adayı İrfan Yumakgil'in bir diğer Başkan Adayı Necati Erdem'i de arayarak başarı temennisinde bulunduğu öğrenildi. Necati Erdem'in de bir an önce hazırlıklarını yapıp kongreye hazır olarak gelmesi gerektiğini dile getiren Yumakgil, 'centilmence bir yarış olur inşallah' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme