Yasağın Gelmesine Sebep Olan Futbolcu Kim?

FIFA tarafından transfer yasağı alan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un transfer yasağı almasına sebep olan futbolcu belli oldu

TFF 3. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve 2. Lige yükselmenin mücadelesini veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, FIFA tarafından gelen transfet yasağıyla şok yaşadı. Hakimiyet'in edindiği bilgiye göre temsilcimizin transfer yasağı almasına sebep olan isim ise İoan Hora.
Ülkemizde Konyaspor ve Akhisarspor'un ardından Bordo-Beyazlı ekibimizde kiralık olarak oynayan Rumen futbolcu, alacaklarının tamamını tahsil etmek için FIFA'ya başvurdu. Bu dosya nedeniyle nedeniyle transfer yasağı alan temsilcimiz, futbolcu temsilcisiyle uzlaşma sağladığı halde transfer yasağını kaldıracak.
İoan Hora şimdilerde ülkesinin CS Crisul Santandrei takımında forma giyiyor.

Özel Haber
Yorumlar 1
Mehmet 14 Ocak 2024 15:39

Yasağın gelmesine sebep olan futbolcu kim diye başlık atacağınıza gerçek haberci olup yasağa sebep olan başkan ve yönetim diye başlık atsaydınız keşke.. adam babasının hayrına mı gelip top oynayacak.. o yönetim futbolcu parası dahi vermeyip tüm gelirleri alıp yoluna bakıyor ve biz yine emek veren hakkını isteyen futbolcuyu suçluyoruz. Biz böyle olduğumuz sürece Elazığ sporun hali beter olur.

Bakmadan Geçme