TGK, Kütahya'da Toplanıyor

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK)'nın 25. Başkanlar Kurulu toplantısı Zafer haftası nedeniyle 29-31 Ağustos tarihleri arasında Kütahya'da yapılacak.

TAKİP ET

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan TGK Başkanlar kurulu toplantısına 86 Gazeteciler cemiyeti ve basın derneği katılacak. Konfederasyon Başkanlar Kurulunda Elazığ'ı temsilen Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) Başkanı Semih Erdem katılacak.

“MEDYANIN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU SIKINTILI SÜRECİN DEĞERLENDİRİLMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR TOPLANTI”

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan FHGC Başkanı Semih Erdem; “Gerçekleşecek olan başkanlar kurulu toplantısının, medyanın içerisinde bulunduğu sıkıntılı sürecin değerlendirilmesi açısından önemli bir sürece rastladığını belirterek “Türk medyasının sorunlarını ve çözüm yollarını Kütahya'dan tüm Türkiye'ye haykıracağız” dedi.

TGK, 3 AYDA BİR FARKLI İLDE TOPLANIYOR

Türkiye genelinde 9 gazeteciler federasyonu, 86 gazeteciler cemiyeti ve basın derneği ile bu derneklere üye yaklaşık 20 bin medya çalışanını tek çatı altında toplayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu her üç ayda bir farklı bir ilde toplanarak, basınının sorunları ve çözüm önerileri konusunda çalışma yaparak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Bakmadan Geçme