Soylu'dan Soylu Davranış

24 Ocak 2020 yılında 6.8 şiddetinde depremle ciddi anlamda sarsıldık ve yıkıldık.

TAKİP ET

Yıkılan sadece konutlarımız ve işyerlerimiz değildi. Birçok okulumuz da ağır hasar aldı ve yenilenmesi gerekirdi.

Okullarımızın yeniden yapımında devletimiz gibi iş insanlarımız da kolları sıvadı ve Elazığ'da yıkılan 23 okul yerine 27 okul inşa edildi.

İlde orta ve hafif hasarlı 39 okuldan geçen yıl 28'i, bu yıl da 11'inde güçlendirme yapıldı. 18 okul da gerekli onarım yapılarak yenilendi.

Acun Ilıcalı tarafından TV8 ekranlarında Elazığ için yardım kampanyası başlatılmış ve o yayına katılan Elazığlı İşadamı Burak Soylu, Elazığ'a okul yaptırma sözü vermişti. Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Soylu verdiği sözü tuttu, anne ve babasının adını taşıyacak olan Anaokulu tamamlandı ve eğitim öğretime başladı. Resmi açılış töreni ise ilerleyen tarihlerde ve muhtemelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı bir programla yapılacak.

Elazığlı iş insanlarının kendi şehrine yatırım yapması kadar eğitim kurumları gibi önemli projelere de imza atmaları bizler için de gurur kaynağı.

İş İnsanı Burak Soylu'nun yaptırdığı 12 derslikli anaokulunu görünce bir kez daha kendisiyle gurur duyduk.

İç mimarisi yanında dış cephesi ve çevre düzenlenmesiyle örnek bir proje olan Anaokulu, yıllarca bu şehre hizmet edecek ve on binlerce çocuğumuzun eğitimle tanıştığı ilk yuva olacak.Okulun görselliği ve sıcaklığı, kalbimize ve ruhumuza da yansıdı ve “Keşke çocuk olsaydık da bu güzel okulda öğrenci olsaydık” dedik.

Türkiye'nin birçok noktasında faaliyet gösteren, özellikle bilişim ve yazılım sektöründe önemli bir konumda olan Har Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Soylu'yu, bu soylu ve erdemli davranışından dolayı kutluyoruz.

Bakmadan Geçme