Siyasetin Genç Adayları

14 Mayıs seçimleri öncesi aday adaylıkları müracaatı başladı. Ak Partide Perşembe günü, birçok partide ise önümüzdeki pazartesi günü son bulacak aday adaylıkları müracaatlarında en çok genç adaylar dikkat çekiyor.

TAKİP ET

Ak Parti'den Haydar Evliyaoğlu, Mehmet Şahin Duman, Ali Dursun Er, Murat Öz, Ümit Özpolat, Arif Erol, Hakan Gözütok, MHP'den Yunus Genç, YRP'den Salih Satıcı, İdris Demirkıran ve bugünden sonra aday adaylığını açıklayacak olan genç isimler, siyasete yeni bir soluk ve heyecan getiriyor.

Geçmişten bugüne aynı isimlerin siyaset sahnesini işgal etmesinden ve bir kez daha böylesi bir talebi görmekten yorulduklarını dile getiren Elazığ halkı, bu parsellenmişlikler ve paylaşmışlıklar içinde dahi olsa yeni yüz ve gençlerin bu sarmalı bozma adına aday adayı olma cesaretlerinden dolayı kendilerini kutluyor, tebrik ediyor ve yollarının açık olmasını diliyor.

Siyasetin doğasında ve başarısındaki en büyük faktör yenilenme ve partiye yeni bir ruh ve heyecan getirmektir. Bu gelince taban da seçmenler de her dem yeniden doğar, filizlenir ve sandıklardan çiçekler açar.

Her türlü zorluklarını göze alarak bu yola çıkan genç aday adaylarını bizler de tebrik ediyor ve sayılarının artmasını bekliyoruz.

Yorumlar 1
Sıkı Takipçi 14 Mart 2023 23:35

Sizin sıkı bir takipçiniz olarak Yavuz Akın ismini de haberinizde görmek isterdim.

Bakmadan Geçme