Seçim Heyecanı Güneykent'te

14 Mayıs seçimlerine 3,5 ay kalmasına rağmen şehirde bir seçim heyecanı ve hareketliliği görmedik diyenleri  Güneykent Mahallemize davet ediyoruz.

TAKİP ET

Bugün üçüncü yıldönümü olan 24 Ocak depreminde ağır hasarlı evlerin hak sahipliklerine karşın Yemişlik bölgesinde TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bu bölgeye ne isim verelim tartışmasının ardından belediye meclisinin kararı, valiliğin de onayıyla bu bölgeye Güneykent Mahallesi adı verilmişti.

Yaklaşık 12 bin konut ile 40 bin nüfusun yaşadığı bu mahallenin ihtilaçlarının ilgili kamu kurum ve kurumlarına taşıması amacıyla oluşturulan muhtarlık için Mart ayında seçim yapılacak.

Birçok mahalleden hak sahipliği sıfatıyla bu mahalleye yerleşen sakinler içerisinden çok sayıda muhtar adayımız var.

İkisi mevcut muhtar, biri eski muhtar olmak üzere 20'ye yakın isim, Güneykent'e muhtar olmak için yarışacaklar. Bayan muhtar adaylarımız yanında erkek adaylarımız da mahalle bazındaki hummalı çalışmalarına tanık oluyoruz.

Her bir muhtar adayımız konutları bir bir gezerek kendisini ve projelerini anlatırken, sosyal medya mecralarını da boş bırakmayıp bu platformlarda da propaganda çalışmalarını büyük bir heyecan ve şevk ile yürütüyorlar.

Şehirde seçim heyecanı görmeyip bundan yakınanlara tavsiyemiz odur ki Güneykent mahallesine gelsinler. Yeni açılan fırınımızdan taze bir simit alıp, sokak sokak gezsinler ve bu havayı teneffüs etsinler.

Güneykent'e hizmet için yola çıkan muhtar adaylarımıza başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme